Amazon annoncering

Læs hvordan vi arbejder med Amazon

Hvorfor Amazon annoncering?

Amazon vokser med lynets hastighed. I USA har det igennem mange år været amerikanernes fortrukne webshop, næsten på tværs af alle kanaler. Det ligner at den trend bevæger sig mod Europa og specielt imod ehandels stærke lande som Danmark & Sverige.

 

Vi analyserer markedet for jer, vi kigger på jeres konkurrenter, laver en søgeordsanalyse igennem vores værktøjer på Amazon. Derefter kommer vi med en rapport både hvad vi regner med at kunne afsætte volume mæssigt og hvilken indsats det vil kræve

 

Vi arbejder i dag på tværes af de fleste europæiske lande og har en direkte kontakt hos Amazon samt stærke relationer med de største bureauer i verden.

Opsætning

Ligesom med Facebook annoncering & Google ads er fundamentet for success på Amazon altid en god opsætning og en solid kernestruktur. Vi sørger for at oprette jeres Amazon sælger konto, så alt er korrekt sat op fra start. Vi sørger for at få indhentet de retmæssige rettigheder til at køre annoncering på lige netop jeres brand.

 

Derefter sørger for at se om der er konkurrenter i jeres marked der kører annoncering, vi lærer med andre ord af dem der allerede er i markedet. Vi starter forsigt ud med et lav budget for at se hvordan markedet bevæger sig.

Formater & platforme

Amazon rummer et utal af muligheder for forskellige formater. Det er ikke altid det er rentabelt at køre alle disse forskellige formater. Det er ligeledes noget vi tester i samarbejde med jer.

 

Vi kigger på hvad der giver mening i forhold til jeres industri. I starten vælger vi altid at sige at Amazon er en test: Det er ikke så modent som eksempelvis Google Ads eller Facebook annoncering – endnu. Derfor er der der heller ikke en sikker garanti for salg fra starten.

Gennemsigtighed

Præcis som vi altid arbejder: Med gennemsigtighed.

 

Vi fremsender rapporter og viser helt konkret hvad der virker for jer og hvad der ikke virker. Vi holder intet skjult og arbejder tæt sammen med jer i forhold til hvad vi skal teste af.

 

Vi er ikke interesseret i ikke at sælge, så det første vi gør for at kunne sælge mere på netop Amazon er at afklare om der er et relevant marked for lige netop jeres produkter. Forvetningsafstemning mener vi er uhyre vigtigt i et gennemsigtigt samarbejde.

Er det magi?

Nej – sådan fungerer et samarbejde

Gennemgang

Vi starter altid med at gennemgå jeres målsætning for jeres Amazon indsats. Hvad er omfanget? Hvor stor er konkurrencen og hvad kan vi forvente os?

Værktøjer

Når vi har fastlagt målsætningen kigger vi på de redskaber der kan gøre os klogere på hvor vi skal sætte ind. Vi gennemgår analyserne i fællesskab og får klarlagt strategien.

Rapportering

Vi udfører arbejdet i fællesskab så jeres team får en forståelse for hvilke parametre der kan skrues på og hvordan man bedst arbejder med Amazon. Vi sørger for at jeres rapportering er knivskarp så i har styr på resultaterne.

Amazon markedsføring med hjertet

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

 

  • Er der potentielle Growth Hacks?
  • Er alt sat rigtigt op?
  • Hvor kan vi skalere, og hvad kan vi slukke for?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.