Case

Firtal Web er et IT powerhouse hvor jeg til dagligt fungerer som CMO. Vi arbejder med 3 segmenter indenfor e-commerce. Helsebixen, Made4men, og Incover – som vi driver inhouse (fra lager til marketing) – det gør vi i hele Scandinavien.

Da jeg kom til Firtal var der allerede godt styr på data tracking og e-commerce generelt, så jeg skulle dybere i værktøjskassen. Min primære opgave er at lede vores markedsføringsteam på 10 mand og sørge for at strukturere processer og læring så alle kan skabe deres egen karriere indenfor e-commerce og samtidigt opfylde virksomhedes mål. Ligeledes er min opgave at undgå at drifte alle opgaver selv, men at videreformidle min viden så effektivt som muligt så vi skaber et økosystem af viden.

I 2015 fik vi en investering i gennem Løvens Hule af Christian Stadil, Jesper Buch og Tommy Ahlers.

Løsning

Det første jeg gjorde var at undersøge markedet for projektstyringssystemer – det tog en krig af tid, fordi der findes så mange. Der er mange avancerede software systemer derude – jeg ledte efter noget så simpelt at alle kunne være med. Valget faldt på Trello. Ligeledes skulle jeg forsøge at tage min viden – komme den på flaske så alle medarbejdere kunne lære hurtigere – det er der kommet en lang række guides via skrift og video ud af – noget jeg varmt kan anbefale for at holde kontinuerligheden når man har praktikanter og mange medarbejdere.

Resultat

  • 50% vækst year on year
  • Alle opgaver opsat i Trello (hurtigere arbejdsgange)
  • Videoguides til uddannelse af medarbejdere.

Værktøjer

Firtal var langt fremme e-commerce mæssigt da allerede arbejde meget med data i forvejen, så det var mere et spørgsmål omkring ledelse, vidensdeling og struktur.

  • Trello (Eneste projektstyringssystem)
  • Cyfe / Klipfolio (simplificering af data dashboards)
  • Google Drive (I sammenkobling med Trello)
  • Google Analytics (Sammenlign større data ark)
  • Personlighedsprofiler
  • Cohort analyser
  • Database markedsføring

Udtalelse

Kontakt mig herunder

Navn (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Emne (skal udfyldes)

Din besked (skal udfyldes)