Case

Peter er en af Danmark’s mest anerkendte personlige trænere – udfordringen for personlige trænere er brandingen således man kan øge antallet af kunder. Peter ville gerne i gang med Facebook så i 2013 oprettede jeg en Facebook side for ham og overtog hans online aktiviteter med bla. fokus på Content, Facebook annoncering og SEO.

Løsning

Det første jeg startede med at gøre var at lave en analyse som jeg næsten altid laver før et hvilket som helst projekt. Har vi styr på platformen? Har vi styr på tracking? Hvor meget bruger vi af markedsføringskroner? Hvad gør andre i branchen – primært kigge på udlandet.

Resultat

 • 32.000 følgere på 3 år.
 • Øgede reach med 200%
 • Fuld booket 2-3 måneder frem (inkl. 2 ansatte)
 • 3.000 månedlige søgninger på hans brand
 • Nye hjemmeside med højere konverteringsrate
 • Nr. 1 på “personlig træning” på Google
 • 400 e-mail leads pr. måned

Værktøjer

Når jeg har lavet en analyse ved jeg også hvilke værktøjer jeg skal have op af værktøjskassen.

 • Google Analytics
 • Cyfe / Klipfolio (simplificering af data dashboards)
 • Power Editor (Facebook’s avancerede annonce system)
 • Searchmetrics
 • Facebook Lead Ads
 • Mailchimp – Nyhedsbrevopsætning

Udtalelse

Kontakt mig herunder

Navn (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Emne (skal udfyldes)

Din besked (skal udfyldes)