Facebook & Instagram annoncering
200% vækst
Google Ads annoncering
På tværs af alle lande
Trafik optimering
Stigning på 30% i trafik generelt

Kort introduktion

Aarhus Osotepati er Danmark’s største Osotepatiske klinik med over 900 behandlinger om ugen. De har igennem de sidste 6 år gennemgået en en imponerende udvikling og har i dag klinikker fordelt over hele landet.

Teamet består af de førende indenfor deres felt i Danmark til behandlinger af kroppen og de indre organer.

Ivar, som er klinikkens ejer kom til mig sidste år og ville gerne have strømlinet deres annoncering endnu mere samt få øget hans egen viden på det digitale område.

Løsning

Min opgave har været at undervise Ivar i online markedsføring så han selv kunne gribe nogle af de lavthængeende frugter og en del af rugbrødsarbejdet.

Siden har jeg overtaget og strømlinet både deres Google Ads hvor vi primært bruger Smart Location Ads, sørge for at vi komme stærkt ind i nye byer vi åbner via Smart Display Ads.

Derudover har jeg opbygget en helt nyt Facebook annoncekonti som også inkluderer tracking igennem Google Tag Manager, således at jeg kan tracke hele vejen igennem deres booking system og sende information tilbage til dashboardet, Dashthis.

Ivar Dagsson
Indehaver, Aarhus Osteopati
Om Micky Weis...

Jeg har fulgt Micky tæt igennem årene, både via social media men ligeledes gennem de forskellige virksomhedsejere og CEO´s jeg har behandlet.

Jeg besluttede mig for at kontakte Micky fordi vi i Aarhus Osteopati følte vi havde stagneret i vores potentiale på markedet. Micky har igennem hans erfaring og enorme viden indenfor digital marketing genoplivet vores team´s drive og fået vores øjne op for vores store potentiale i markedet i hele Danmark. Med Micky´s kompetencer og hjælp skalerer vi på tværs af landet indenfor vores branche.

Som virksomhedsejer, leder og behandler har jeg kontakt med tusindvis af mennesker. Mit arbejde indebærer at hjælpe patienter såvel som ansatte, i at udvikle og optimere krop såvel som det mentale sind. I Micky ser jeg og oplever noget helt unikt som meget få mennesker besidder. Micky har evnen til at få udnytte hele hans hjernekapacitet, den logiske og kreative hjerne på samme tid. I praksis er han analyserende, strategisk og detaljeorienteret men på samme tid holder han hele tiden overblikket, finder konstant nye muligheder og hans menneskelige empati skinner igennem alt det han laver.

I dag har Micky det sidste ord om alt der handler om Aarhus Osteopati´s digital marketing. Vi håber på at vi er heldige med at have Micky tilknyttet til vores team mange år fremadrettet.

Få et uforpligtende tilbud

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

  • Er der potentielle Growth Hacks?
  • Er alt sat rigtigt op?
  • Hvor kan vi skalere, og hvad kan vi slukke for?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.