Facebook annoncering
Inkl. teknisk setup
Content strategi
Plan for fremtidig content
Digital sparring
Sparring

Kort introduktion

Allan Hansen Automobiler A/S er et af Danmark’s ældste bilhuse. De har over 100 biler på lager i deres flotte bilhus i Vejle.

Startet for over 30 år siden har de vokset sig til en størrelse og ind i en tid hvor den digitale palette tager mere og mere over.

I dag drives trafikken i bilbranchen primært via sociale medier, Google og eksterne bilsider såsom Bilbasen. Hele dette sammenspil havde Martin, som er søn af Allan Hansen, et ønske om at få spillet sammen med hinanden og ikke mindst få en digital sparringspartner som kunne gøre det gennemsigtigt.

Løsning

Det første jeg gjort var at få gennemgået Google Analytics og sørget for at vi kunne tracke alle de “konverteringer” der måtte opstå.

Herunder hvor mange der udfyldte vores kontaktformular, hvor mange der trykker på “ring til os”, hvor mange der bookede en prøvetur, altså med andre ord: Vide hvad det er der grundlæggende drev de henvendelser der kom via sitet.

Derefter fik jeg opsat ny annoncekonti på Facebook & Instagram til styring af annoncering, herunder de budskaber som huset havde et ønske om at kommunikere ud i forbindelse med nyheder, sæsonopgaver såsom værksted og andet som der var et ønske om skulle have fokus.

Dertil lavede vi også en Instagram strategi med fokus på at vækste deres social medier således at deres platform for at ramme flere mennesker blev intensiveret.

Martin Hansen
Partner, Allan Hansen Automobiler A/S
Om Micky Weis...

Micky har hjulet os i Allan Hansen Automobiler og Allan Hansen Leasing med at løfte niveauet samtidig med, at han sikre os, at vi får de nødvendige tiltag til mere trafik og forhåbentlig mere salg. Micky er god til objektivt at se tingene an for at hjælpe kunden bedst muligt. Vi anbefaler Micky og stor ros herfra.

Få et uforpligtende tilbud

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

  • Er der potentielle Growth Hacks?
  • Er alt sat rigtigt op?
  • Hvor kan vi skalere, og hvad kan vi slukke for?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.

rating
Om Micky Weis...

It’s not often you come across someone like Micky where you instantly both like him and 100% trust his skills and advise. Just for that, he is very high on my list of people I hope to work more with. He is passionate, smart and I have learned a lot from him already – and I am definitely looking forward to learning more. I would never hesitate to recommend Micky and have no doubt that he can have a strong, positive impact on any project he takes on.

CEO, Reshopper
Aja Guldhammer

CEO, Reshopper