Facebook annoncering
På tværs af alle lande
Instagram annoncering
På tværs af alle lande
Digital strategi
Generelt sparring

Kort introduktion

DK Company er en af de største online fashion-butikker i Danmark og huser en lang række kendte brands.

Jeg har været så priviligeret at få lov at arbejde tæt sammen med Bon’A Parte, som er en multibrand webshop der sælger kvinder brands og en mindre smule til herre.

Deres e-commerce afdeling har igennem de seneste par år fået en stor overhaling og det var jeg heldig at være en tæt del af.

Løsning

Jesper som på daværende tidspunkt var deres head of sales tog fat i mig med et ønske om at forbedre deres Facebook annoncering og ikke mindst få den godt strukturet i forhold til deres skalering til udlandet.

Min opgave var at få opsat hele deres business manager fra a-z, grundigt så det var muligt at skalere annonceringen til et større budget.

Vi skulle sidenhen sørge for at der blev opsat måde tracking og kataloger i samtlige lande, og det gjorde at vi fik virkelig strukturet en solid grundstruktur der gav os muligheden for at skalere. En af de største konti jeg har arbejdet med og jeg er stolt af det arbejde Jesper og jeg havde på tværs af så mange lande.

Jesper Holst
eCommerce Sales & Operation Manager, DK Company
Om Micky Weis...

I have had the distinct pleasure of working with Micky for almost a year now, and to me he is one of the most skilled within SoMe marketing. Micky is always updated with the latest features and trends within several areas of the eCommerce industry, and I have found myself coming to him for advice on other things than just SoMe, because of this.

His ability to deliver urgent tasks in high quality (sometimes on very tight deadlines) and at the same time being very KPI orientated, is just few of the things that makes Micky, Micky. I would have no doubt about recommending Micky to anyone who needs a strong personality with an innovative and boundary breaking mindset – national as well as international.

Få et uforpligtende tilbud

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

  • Er der potentielle Growth Hacks?
  • Er alt sat rigtigt op?
  • Hvor kan vi skalere, og hvad kan vi slukke for?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.