Digital strategi
Strategi og sparring
Facebook annoncering
200% vækst via annoncering
KPIér & dashboard
Opsætning

Kort introduktion

First-8 er Danmark’s største forhandler af hjertestartere og førstehjælp til både privat & erhverv. Mark, den ene medstifter, kom til mig med et ønske om at skabe en digitalstrategi og annonceplan for at forbedre kendskab til virksomheden, samt øget antal af konverteringer.

Løsning

Jeg har stået for eksekveringen af deres annoncering på både Facebook og Instagram. Henholdvis i både, Danmark og Norge.

Via forskellige strategier har vi øget kendskabsgraden, øget antallet af henvendelser og ligeledes direkte salg i webshoppen.

Slutningsvist har jeg også fungeret som digital sparringspartner til Mark og teamet, på hele den digitale palette.

Mark Nilsson
Co-founder @ First-8 ApS
Om Micky Weis...

Micky er enormt passioneret og professionel, men har stadig det personlige nærvær som jeg vægter enormt højt i et samarbejde! At have Micky med på vores “hold” er guld værd! Det er dejligt at arbejde sammen med en person som forstår vores virksomheds mål og værdisæt og kan arbejde selvstændigt indenfor de rammer der bliver sat i fællesskab

Få et uforpligtende tilbud

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

  • Er der potentielle Growth Hacks?
  • Er alt sat rigtigt op?
  • Hvor kan vi skalere, og hvad kan vi slukke for?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.