Digital strategi
Strategi og sparring
Annoncering
LinkedIn & Snapchat
KPIér & tracking
Gennemgang

Kort introduktion

Happy Helper er en af DK’s mest interessante startups. Hele P2P platformverdenen har i mange år været investorernes fortrukne investerings-go-to i hele verden og nu begynder vi så småt at komme efter det i Danmark. Med andre ord er Happy Helper et synonym på dansk iværksætteri, ikke mindst efter de har børsnoteret virksomheden.

Min rolle er at bi stå i deres digitale sparring, understøtte eksisterende marketing aktiviter og sørge for at vi får det maksimale ud af alle markedsføringskronerne der bliver puttet i maskinen. Det betyder også at jeg har ugentlige møder med deres CMO og partner, Jesper Brok.

Vi har desuden gang i flere aktiviteter som ikke kan afsløres grundet børsnoteringen, men det er klart en virksomhed jeg er inderligt stolt af at være en del af. Ikke mindst fordi jeg har brugt produktet længe før jeg blev en del af virksomheden, med højeste tilfredshed.

Løsning

Som omtalt i indledningen står jeg for at overse den digitale strategi. Vi kører sprints hver uge, hvor vi vender ting der virker / ikke virker og har en model for at søsætte nye marketingstiltag. Derudover står jeg for annonceringen på bla. LinkedIn og Snapchat.

Jeg har ligeledes været en del indeover deres SEO strategi, herunder den aktive linkbuilding.

Jesper Tilsted Brok
CMO & Partner, Happy Helper A/S
Om Micky Weis...

Kæmpe anbefalinger herfra! Micky er klart den skarpeste og mest proaktive person jeg længe har mødt og arbejdet med! Happy Helper er ikke en almindelig e-commerce forretning. Dette kræver evnen til at tænke i andre typer metrics, være kreativ og have en god forretningsforståelse på tværs af platformen - dette har Micky formået og bidraget til i stor stil. Derudover en super flink, hvilket gør samarbejdet sjovt!

Få et uforpligtende tilbud

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

  • Er der potentielle Growth Hacks?
  • Er alt sat rigtigt op?
  • Hvor kan vi skalere, og hvad kan vi slukke for?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.