Workshops
digitalisering og ny webshop
Digital sparring
annoncering via de sociale medier
E-commerce
strategi og valg af platform

Kort introduktion

Hummel er af de mere kendte selskaber i portføljen. Ejet af Thornico som også er at finde her på siden. Hummel er et dansk sko mærke med gamle traditioner og er bla. sponsor for det danske landshold. Da jeg var sparringspartner for Hummel var de i gang med en større digitaliseringsopgave hvor man gik fra at primære være B2B stærk digital, til pludselig at få sit helt eget B2C led og i dag driver en moderne webshop med salg til hele verden.

Løsning

Hummel har som udgangspunkt godt styr på deres online strategi. Jeg har fungeret som digital sparringspartner på de forskellige udfordringer der kan opstå når man driver et internationalt site på tværs mange forskellige lande. Min rolle bestod i at være digital sparringspartner med henblik på at kunne vækste deres e-commerce salg 10-foldigt over en årrække. Jeg deltog i en lang række workshops med henblik på at finde den rigtige platform, de rigtige strategier og generelt være den ekstra mand i rummet således at der kom flere øjne på en meget vigtigt strategi for hele virksomheden.

Peter Litrup Steen
Head of Global Marketing, Hummel
Om Micky Weis...

Micky er super kompetent og vidende indenfor ecommerce og digital kommunikation og han kommunikerer let og ubesværet i øjenhøjde med sin målgruppe og vigtigst af alt så har han fingeren på den pulserende digitale puls, hvorfor jeg varmt kan anbefale Micky som digital samarbejds-/sparringspartner!

Få et uforpligtende tilbud

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

  • Er der potentielle Growth Hacks?
  • Er alt sat rigtigt op?
  • Hvor kan vi skalere, og hvad kan vi slukke for?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.