Facebook & Instagram annoncering
200% vækst
Google Ads annoncering
I B2B branchen
Digital sparring
Opsætning af KPIér og rådgivning

Kort introduktion

iKontrol er en Aarhusiansk virksomhed der arbejder indenfor B2B markedet i byggesektoren. Deres app afhjælper dokumentation og mindsker spild af papirmateriale.

Torben som er indehaver af iKontrol blev en af mine være venner i processen. Han kom med et ønske om at skabe en bedre digital strategi for at øge antallet af henvendelser således de kunne udbrede deres kendskab til appen. Torben havde også en idé om at PR og gennemarbejdet content skulle være en medspiller i at udbrede kendskab.

Dertil startede et 2-årigt vækstforløb med at få styr på den digitale strategi og de KPIér vi ville have overblik over.

Løsning

iKontrol var en lidt anderledes case for mig. Markedet var ikke som e-commerce eksempelvis og deres modtagere skulle rammes på andre måder. Jeg startede dog min process som altid: Hvad kan vi tracke på? Opsætning af mål er alfa omega så der er en rød tråd mellem det vi laver og vi hele tiden har noget at måle det op imod.

Via Google Tag Manager fik jeg opsat tracking på tværs af alle de målsætninger der var mulige at kontakte iKontrol på. Jeg sørgede for at vi havde et dashboard hvor vi kunne følge med i denne data og ikke mindst se hvilke kampagner og kanaler der gav anledning til øget budget.

Via linkbuilding og en on-page SEO strategi fik vi også styr på trafikken den vej rundt. Vi opdagede via Google Ads også et par nye keywords vi ikke var opmærksomme på. Derfor kunne vi så sidenhen flytte fokus og få endnu mere organisk traffik.

Torben Kovaltsenko Jørgensen
Founder & Direktør, iKontrol ApS
Om Micky Weis...

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Micky i en fælles indsats om at løfte den digitale markedsføring af iKontrol.dk. Det var været en fornøjelse – mest af alt pga. et brændende engagement og et kompetent mix af strategi og “getting the job done”. Jeg kan kun sende de varmeste anbefalinger omkring Micky og er klar på at uddybe såfremt nogen har brug for at høre yderligere omkring mine erfaringer.

Få et uforpligtende tilbud

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

  • Er der potentielle Growth Hacks?
  • Er alt sat rigtigt op?
  • Hvor kan vi skalere, og hvad kan vi slukke for?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.