Digital strategi
Strategi og sparring
Annoncering
Facebook & Instagram
KPIér & tracking
Gennemgang

Kort introduktion

Imran er Speciallæge i almen medicin, forfatter og foredragsholder – og ikke mindst blevet en nær ven. Jeg har altid været inspireret af Imran’s tanke gang i forhold til hans virke som lægen og ikke mindst hans evne til at formidle vores afhængighed af teknologi, hvor hans mission er at få folk oplyst omkring deres forbrug af disse. Imran har flere gange givet mig sparring på mine egen personlige udvikling – samt mine egne faldgrubber indenfor det digitale space, som jeg i forbindelse med mit arbejde ofte konsumerer.

Imran har siden han stoppede hans virke som læge været aktiv iværksætter og jeg har fået lov til at bidrage meget til hans cases hvilket jeg er enormt stolt af. Imran var med i Løvens Hule hvor han deltog sammen hans kone og præsenterede Kreakassen, en kreativkasse med det formål at få unge mere over til de gamle dyder som leg og fantasi samt nærvær.

Løsning

Min rolle overfor Imran har fungeret som digital sparringspartner og ikke mindst den eksekverende styrke i hans annoncering online. Vi har sparet omkring den digitale strategi på tværs af Imran’s projekter og jeg har stået for opsætningen af alt fra de digitale KPIér til hans udformning af annoncer. Hans evne til konstant nytænkning har altid fascineret mig og jeg ville ønske jeg havde endnu mere tid til at fordybe mig i nogle af Imran’s projekter og cases.

Det har været en fornøjelse og er stadig at bidrage til et område – nærvær uden teknologi, som jeg selv er vokset op med, det gør mig glad indeni, og det giver også mig en masse stof til eftertanke. Stor tak til Imran for at inddrage mig i hans verden og ikke mindst introducere mig til hans skønne familie, give mig tips og tricks til livet og ikke mindst være en god ven, det sætter jeg pris på i et godt samarbejde: At det er mennesket bag man arbejder sammen med.

Imran Rashid
Læge, foredragsholder & stifter Kreakassen.dk
Om Micky Weis...

Micky er en fantastisk dygtig digital troldmand, som jeg varmt kan anbefale til alle, der har brug for hjælp til strategi, planlægning eller eksekvering på sociale medieplatforme. At han også har et stærkt sympatisk og behageligt væsen er kun et plus, der gør min anbefaling kraftigere.

Han har hjulpet min hustru og jeg med vores startup Kreakassen.dk og gjort det så overbevisende, at vi har tilbudt ham en plads i vores bestyrelse, som han heldigvis har takket ja til. Kort sagt: De varmeste anbefalinger herfra!

Få et uforpligtende tilbud

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

  • Er der potentielle Growth Hacks?
  • Er alt sat rigtigt op?
  • Hvor kan vi skalere, og hvad kan vi slukke for?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.