Digital strategi
Strategi og sparring
Annoncering
Facebook & Instagram
KPIér & tracking
Gennemgang

Kort introduktion

Lasertryk A/S er nok en af Danmark’s mest anerkendte e-commerce & iværksætter eventyr vi har set de sidste 20 år. Anders & Esben, de 2 ejere, startede tidligt med at være interesseret i tryksager og startede med at levere disse til natklubber.

Siden tog det fart og LaserTryk er i dag det førende trykkeri i Europa. Med snesevis af opkøb har de formået at udbygge deres position i markedet.

Deres forretning er i dag båret af en stærk e-commerce platform som er udviklet fra bunden.

Løsning

Det første jeg gjorde var at opsatte dashboards for min egen skyld i dashthis. Via dashboardet kunne jeg se udviklingen i Facebook annonceringen for Lasertryk.

Med en forholdsvis høj genkøbsrate har det været vigtigt for mig at øge gennemsigtigheden så vi kunne sælge mere til nye kunder og ikke blot øge salget til eksisterende.

Jeg har sidenhen været med til at komme med input til deres digitale afdeling og konstant forsøgt at flytte baren for deres e-commerce salg.

Uden at afsløre for meget er deres ROAS – altså det return vi får via annoncering nogle af de bedste resultater jeg har set til dato.

Få et uforpligtende tilbud

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

  • Er der potentielle Growth Hacks?
  • Er alt sat rigtigt op?
  • Hvor kan vi skalere, og hvad kan vi slukke for?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.