Digital strategi
Strategi og sparring
Annoncering
Facebook & Instagram
SEO
Optimering af organisk trafik

Kort introduktion

Luise og Karina er 2 af sejeste iværksættere jeg kender. De er et powerteam, fyldt med gode ideer og god energi. Deres webshop Molly & My blev startet som en sjov idé i et sommerhus, men er i dag en af DK’s førende webshops indenfor dame- og børnetøj. Karina og Luise har været uhyre gode til at bygge en stærk online profil på tværs af deres sociale medier og har i dag over 100.000 følgere samlet.

De har hele tiden været gode til at finde nye produkter, de rigtige brands og sælge det i øjenhøjde. Det har været et privilige at følge med i deres udvikling og hele tiden blive mindet om at ægte iværksætteri også skal være sjovt selvom det er uhyre hårdt.

Karina og Luise kom til mig fordi de følte at der skulle yderligere fart på deres webshop salg og de gerne ville have endnu bedre styring på bla. deres SEO og Facebook annoncering, da budgetterne også voksede i takt med deres onlinesalg voksede.

Løsning

Min rolle overfor Molly & My har fungeret som digital sparringspartner. Jeg har udfordret deres KPIér og deres tankegang i forhold til deres online annoncering. Min opgave har været at være på forkant med nyeste trends, givet teamet læring omkring hvordan SEO fungerer og hvordan de selv konstant kan arbejde med at optimere deres salg, så de ikke udelukkende er afhængige af eksterne parter såsom konsulenter ala mig og udviklere.

Vi har kørt en stærk SEO strategi ved brug af platforme såsom Morningscore og Screaming Frog. Derudover har jeg oprettet et dashboard via dashthis, som har bidraget til overblikket, ikke mindst da Facebook-budgettet voksede med 100% fra måned til måned, grundet øget salg, ikke mindst under coronakrisen hvor webshop salget virkelig tog fart.

Jeg har ligeledes været bindeleddet mellem deres e-mailflows og deres tekstforfatning, så vi hele tiden arbejdede i den rigtige retning og der ikke røg opgaver mellem flere stoler, da ressourcerne in-house blev mere og mere begrænset, kva. den hastighed som butikken er vokset med.

Luise Sejrup
Medejer & direktør, Molly & My ApS
Om Micky Weis...

Kæmpe anbefaling til Micky herfra MollyogMy.dk. Vi har nu samarbejdet med Micky i et lille års tid og det har virkelig været som at få endnu et teammedlem med på vognen! Micky er ikke “bare” en konsulent, men en holdspiller og et værdifuldt medlem af vores stab! Han er grundig, struktureret, arbejdsom og sætter sig ind i HELE vores forretning. Han er god til at holde fokus når vi hernede får tusind ideer som vi synes skal skydes igang ugen efter.

Vi kan på det kraftigste anbefale Micky, om man er en mindre virksomhed, iværksætter som lige er startet, selvstændig håndværk eller større virksomhed, kan han sætte sig ind i dit behov og hjælpe dig.

Kort sagt Micky er vores GO TO data og markedsføringsmand! Personligt passer Micky super godt ind i teamet og kemi, samt personlighed betyder alt for os her i Molly&My. Vi er sikre på Micky er en samarbejdspartner og et teammedlem i mange mange år ud i fremtiden.

Få et uforpligtende tilbud

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

  • Er der potentielle Growth Hacks?
  • Er alt sat rigtigt op?
  • Hvor kan vi skalere, og hvad kan vi slukke for?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.

    Jeg er interesseret i...

    Budget