Facebook & Instagram annoncering
For alle vertikaler i huset
Digital strategi
Målsætning & sparring
Tracking
Opsætning af KPIér og tracking heraf

Kort introduktion

MyGarage er et af de førende bilhuse i Danmark indenfor luksussegmentet. Med bilmærker som Rolls Royce, McClaren, Ferrari og Lamborghini i huset har de sat sig på den eksklusive del af bilmarkedet i Danmark.

Men MyGarage er meget mere end et bil hus. De opbevarer bla. biler i Gentlemen’s Garage, de afholder events og huser en lang række spændende virksomheder både indenfor bilsektoren, men også i andre grene.

Det er blevet et mekka at tage til i Vejle for at få en god oplevelse, og ikke mindst se nogle biler man sjældent ser på de danske landeveje.

Løsning

Som bilentusiast får man ikke en bedre case ind af døren. Min gode ven Alexander som er brand manager i huset, tog kontakt til mig for at få styr på deres markedsføring generelt.

Vi startede med at få styr på alle deres platforme og sørge for at vi havde alt korrekt installeret, at der var den rigtige adgang tildelt, og lagde derefter en strategi for deres Google Ads og Facebook annoncering.

Dertil stod jeg for opsætning af tracking via Google Tag Manager. Da vi havde tackingen på plads fandt vi en marketing person in-house der kunne stå for den daglige opsætning og håndtering.

Et virkelig stærkt samarbejde, som jeg er stolt af, ikke mindst pga. huset’s historie og værdier. Virkelig et inspirerende sted at komme som ekstern.

Alexander Wisler
Brand Manager, My Garage A/S
Om Micky Weis...

For mig er et af de vigtigste parametre for mine samarbejdspartnere, at de prioriterer og værdsætter forståelsen af virksomheden - Derfor var det en fornøjelse at se hvordan Micky havde gjort sit forarbejde meget professionelt. Allerede fra første møde var både kvaliteten og dialogen på et højt niveau. Søger man kompetent rådgivning og sparring, hvor man vil opleve stor fokus og engagement, kan jeg anbefale Micky Weis.

Få et uforpligtende tilbud

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

  • Er der potentielle Growth Hacks?
  • Er alt sat rigtigt op?
  • Hvor kan vi skalere, og hvad kan vi slukke for?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.

rating
Om Micky Weis...

It’s not often you come across someone like Micky where you instantly both like him and 100% trust his skills and advise. Just for that, he is very high on my list of people I hope to work more with. He is passionate, smart and I have learned a lot from him already – and I am definitely looking forward to learning more. I would never hesitate to recommend Micky and have no doubt that he can have a strong, positive impact on any project he takes on.

CEO, Reshopper
Aja Guldhammer

CEO, Reshopper