Ekstern CMO
Strategi og sparring
Facebook annoncering
200% vækst via annoncering
KPIér & dashboard
Opsætning

Kort introduktion

Myselfie er en af de mere kendte cases fra Løvens Hule. I takt med deres vækst havde ledelsen brug for digital hjælp. Både til eksekvering af deres annoncering da budgetterne voksede hurtigt. Dertil havde man også brug for assistance på KPI niveau, for at styre forretningen.

Løsning

For at imødekomme investorernes ønske om bedre data styring overtog jeg rollen som CMO i en ekstern rolle. Jeg stod for opsætning af KPIér, dashboard og afrapportering til bestyrelsen.

Derudover stod jeg for annoncering via Facebook & Instagram, samt LinkedIn, hvor jeg stod for hele processen, fra at oprette annoncer til strategien bag.

Peter Lynggaard Petersen
Medejer, Myselfie ApS
Om Micky Weis...

Min varmeste anbefaling skal lyde til Micky Weis. Ikke nok med han er en af de mest kompetente mennesker jeg har arbejdet med, er han også enorm velovervejet og hans tilgang til håndværket, gør alle får værdi og bliver klogere. En af vores investorer har selv benytte Micky og sagde “han leverer varen” – og hvor havde han ret!!!!!! Søger du hjælp eller sparring til, Paid, Owned eller Earned Media (POEM) er du i trykke hænder hos Micky!

Få et uforpligtende tilbud

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

  • Er der potentielle Growth Hacks?
  • Er alt sat rigtigt op?
  • Hvor kan vi skalere, og hvad kan vi slukke for?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.