Facebook & Instagram annoncering
200% vækst
Google Ads annoncering
I både DK og SE
E-commerce
Sparring & rådgivning

Kort introduktion

Noella Fashion er en dansk fashion virksomhed med rødder i Aalborg. Lau som er stifter af Noella har et skarpt øje for at finde de rigtige styles og skabe en agil virksomhed der kan bide skeer med de største fashion brands i Danmark.

Lau kom til mig med fokus på deres digitale annoncering da deres Facebook & Instagram konti var ved at være en større opgave for dem in-house. Lau havde et ønske om at de kunne skalere via data rapportering og et digitalt setup der havde noget dybde.

Derfor tog jeg en gennemgang af deres Google Analytics setup og hele deres performance hidtil.

Løsning

Jeg startede med at få opsat et ekstern dashboard så jeg selv havde overblik over Noella’s performance. Jeg brugte første Google Data Studio, men skiftede over til Dashthis for at gøre oversigten lidt nemmere. Hele nøglen for mig var at lave et setup der kunne skaleres.

Vi endte med at 10x budget på relativ kort tid, og performance var en af de bedste jeg har set, ikke mindst fordi Lau ramte spot on med content og det kreative setup. Ligeledes blev B2B leddet også større og større for Noella hvilket Facebook & Instagram annoncering er fremragende til at understøtte, fordi anerkendte og populære produkter også er de produkter man gerne vil sælge i sin butik.

Lau Kjær Knudsen
Stifter, Noella Fashion
Om Micky Weis...

Vi har gennem længere tid haft Micky tilknyttet som konsulent i forhold til Facebook annoncering og generel sparring på digital strategi. Det har indtil videre været en stor succes, hvorfor vi nu også har valgt at åbne op for Amazon med Mickys hjælp. En super kompetent person med faglige evner man får svært ved at finde andre steder. Kæmpe anbefaling herfra!

Få et uforpligtende tilbud

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

  • Er der potentielle Growth Hacks?
  • Er alt sat rigtigt op?
  • Hvor kan vi skalere, og hvad kan vi slukke for?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.