Facebook annoncering
Inkl. teknisk setup
Content strategi
Plan for fremtidig content
Digital sparring
Sparring

Kort introduktion

RASKRASK er en af DK’s nye darlings indenfor dansk iværksætteri. Med en rigtig ildsjæl i front, Albert, har han sammen med teamet formået at skabe en fantastisk platform for massage i hjemmet.

RASKRASK består af en platform hvor man kan booke massage og nu også personlig trænere, yoga m.m og få det udført i hjemmet.

En ting der har været længe ventet i det danske platformsmiljø, som lang tid har været fast inventar i udlandet og noget jeg selv har gjort brug af.

Løsning

Albert kom til mig med et ønske om at skabe en vækststrategi på deres sociale medie i forhold til annonceringen som kunne skaleres.

Han var ikke sikker på at deres setup var teknisk stærkt nok til at kunne bære yderligere volumen på budgettet og derfor gik jeg grundigt til værks, for at finde ud af hvor vi kunne optimere deres tekniske setup.

Efter jeg fandt hoved og hale i eksisterende setup, fik vi endelig opsat en ny struktur fra bunden, lagt en content strategi og ikke mindst skabt nogle gennemsigtige resultater.

Det har desuden været en fornøjelse at arbejde sammen med Albert og hans team. Vores dialog og sparring er altid uovertruffen og mange gode ideer er kommet i løbet af disse sessions.

Albert Kirk
Stifter, RASKRASK
Om Micky Weis...

I løbet af det seneste år har vi haft fornøjelsen af at samarbejde med Micky. Vi har nydt godt af hans store erfaring og viden indenfor digital markedsføring og særligt facebook annoncering, hvor han har hjulpet os med en knivskarp strategi og teknisk opsætning. Micky er yderst kompetent, inspirerende og ikke mindst et meget behageligt menneske at arbejde sammen med. De varmeste anbefalinger herfra.

Få et uforpligtende tilbud

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

  • Er der potentielle Growth Hacks?
  • Er alt sat rigtigt op?
  • Hvor kan vi skalere, og hvad kan vi slukke for?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.

rating
Om Micky Weis...

It’s not often you come across someone like Micky where you instantly both like him and 100% trust his skills and advise. Just for that, he is very high on my list of people I hope to work more with. He is passionate, smart and I have learned a lot from him already – and I am definitely looking forward to learning more. I would never hesitate to recommend Micky and have no doubt that he can have a strong, positive impact on any project he takes on.

CEO, Reshopper
Aja Guldhammer

CEO, Reshopper