Annoncering
Facebook & Instagram
Digital strategi
Strategi og sparring
E-commerce
Sparring & optimering

Kort introduktion

SACKit er en dansk virksomhed med base i Aalborg der producerer dansk designede møbler til indendørs og udendørs brug, og ligeledes har deres egen elektronik linje. Brandet har i de seneste år oplevet en enorm vækst, ikke mindst pga. deres specielle design med indbygget funktionalitet.

SACKit er bygget på en Shopify platform og sælger i dag til det meste af Europa. Deres strategi har altid omhandlet at bygge et brand samtidigt med at vi køre performance orienteret markedsføring hvor vi er mere fokuseret på det salg vi skaber og kan måle ROAS fra, direkte. Det er klart at det altid er et sammenspil mellem webshoppen og fysisk retail når man har med et brand at gøre.

Man skal værne omkring brandet, skabe stærk content og ikke mindst være uhyre præcis i sin skalering så alle dele af værdikæden kan følge med.

Løsning

SACKit kom til mig fordi de gerne ville skalere deres Facebook & Instagram annoncering til ret høje budgetter. Derfor mente de, at det var på tide at få lidt mere struktur herpå.

Det første jeg gjorde var at udbygge en struktur som var gennemsigtig baseret på deres produktsortiment. Fra starten kunne jeg se det blev en tung konto at drive administrativt, fordi deres content konstant bliver udskiftet da de hele tiden producerer nyt indhold der skal understøtte deres produkter og sørge for at bibeholde interesseret på tværs af alle sæsoner.

Jeg har brugt dashthis som KPI’ dashboard og ikke mindst Google Sheets til at understøtte min egen annoncering så budgetterne ikke løber ud af hænderne på mig: Det kan sagtens være en stor opgave, selvom jeg har arbejdet med Facebook i over 10 år, når man kører så mange annoncer på samme tid og hele tiden forsøger at finde nye veje at gå, så strukturen har været altafgørende.

Kva. mine mange års erfaring indenfor e-commerce har jeg også bidraget til deres skalering af webshoppen. Jeg ved om nogen hvad det kræver at have styr på sin side on-site, sørge for at ens betalingsløsninger passer til de enkelte lande og generelt konstant udfordre ens tilgang til e-commerce.

Kristoffer Glerup
CEO, SACKit
Om Micky Weis...

Vi er VANVITTIG glade for samarbejdet med Micky Weis, Micky går lige altid det ekstra skridt. Han engagere sig meget i samarbejdet, og er altid klar med gode råd og hjælp. Sjældent har vi følt, at en samarbejdspartner går lige så meget op i projektet som os selv. 6 stjerner herfra. Altså hvis 6 er MAX. Ellers flere.

Få et uforpligtende tilbud

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

  • Er der potentielle Growth Hacks?
  • Er alt sat rigtigt op?
  • Hvor kan vi skalere, og hvad kan vi slukke for?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.