Influencer & affiliate
Strategi & sparring
Digital sparring
Omrking KPIér
Attribution
Sparring

Kort introduktion

Shaping New Tomorrow er nok en af de hotteste danske start-up p.t. Deres evne til at forny en branche og skabe helt nye standarder for content er udover det sædvanlige. Jeg kan slet ikke tage kredit for deres online performance eller deres annoncering. Mine gode venner i branchen, The Marketing Guy fortjener store roser herfor.

Jeg var dog så heldig at komme ombord på casen da Jacob, deres Digitale Marketing Manager ringede til mig og spurgte om jeg ville sparre med dem omkring attribution og influencer samt affiliate marketing. Hvilket jeg sjældent takker nej til, når det er en case jeg altid har fulgt på sidelinjen.

Løsning

Jacob, Frederik og jeg havde en lang række sessioner hvor vi havde sparring omkring hvordan man skaber det stærkeste affiliate og influencer setup, ikke mindst på tværs af landegrænser. Vi havde en god sparring omkring forskellige mellem de 2 værktøjer, og hvordan de kan bruges i sammenspil.

Derudover havde vi flere workshops omkring attribution delen som generelt er enorm svær at greje specielt når budgetterne vokser og vokser. Og derfor er jeg også tilfreds med at vi var meget enige omkring de løsninger vi fandt frem til på disse.

Attribution er nok moderne tids største udfordring og løsningen er ikke lige til, så den sparring jeg havde med teamet gav anledning til gode perspektiver på dette. En super fed case at være en del af, trods det ikke var et gigantisk samarbejde, var det fedt at komme under motorhjelmen. Gud hvor jeg elsker dansk iværksætteri når det er eksekveret så godt.

Jacob Bech
Digital Marketing Manager, Shaping New Tomorrow
Om Micky Weis...

Jeg har gennem længere tid haft fornøjelsen af, at arbejde sammen med Micky. Dette samarbejde har bidraget med flere ting: Personlig inspiration, professionel sparring, forretningsudvikling og et venskab. Hans evne til at perspektivere, analysere og navigere i nyeste tendenser indenfor paradigmet af digital marketing, er dybt imponerende.

Micky Weis er uden tvivl et af de mest velovervejede og kompetente mennesker jeg har mødt på min vej. Jeg er især vild med den balancerede tilgang til online markedsføring som han har. På den ene side ser jeg en enormt hardcore data cruncher, og på den anden side, en kreativ katalysator for kampagne og content-ideér, samt et indgående forståelse af div. platforme.

Varmeste anbefaling herfra.

Få et uforpligtende tilbud

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

  • Er der potentielle Growth Hacks?
  • Er alt sat rigtigt op?
  • Hvor kan vi skalere, og hvad kan vi slukke for?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.

rating
Om Micky Weis...

It’s not often you come across someone like Micky where you instantly both like him and 100% trust his skills and advise. Just for that, he is very high on my list of people I hope to work more with. He is passionate, smart and I have learned a lot from him already – and I am definitely looking forward to learning more. I would never hesitate to recommend Micky and have no doubt that he can have a strong, positive impact on any project he takes on.

CEO, Reshopper
Aja Guldhammer

CEO, Reshopper