Digital strategi
Strategi og sparring
Annoncering
Facebook & Instagram
KPIér & tracking
Gennemgang

Kort introduktion

Sinners Inc er DK’s førende tattoostudie drevet af Mark Wosgerau der er en af verdens mest anerkendte tatovører. Mark er ligeledes blevet en af mine gode venner over årene. Sinners er kendt for deres vanvittige flotte studie-indretning, deres tatovører som har rejst i hele verden og bla. gæstet Bang Bang. Mark har altid været et skridt foran konkurrenterne i branchen og tænker altid anderledes, nyt og udfordrer status-quo.

Hans inspiration fra fashion har altid været vildt inspirerende for mig at arbejde med. Sinners kom til mig i 2018 og ville gerne forbedre deres online tilstedeværelse. Herunder ville de gerne sørge for at de kunne tracke mere på deres website, og brande både studiet i hele verden samt Mark’s personlige profil og siden er der kommet flere til.

Løsning

Det første jeg gjorde var at opsatte dashboards for min egen skyld i dashthis. På den måde kunne jeg tracke på tværs af tatovører hvordan deres performance gik. Siden oprettede jeg dem i et andet influencer-tool som jeg bruger kaldet Modash, som gør at jeg får lidt mere dybdegående indblik i deres performance.

Derefter gik jeg i gang med at opsætte en simpel kampagne struktur med henblik på både at brandet studiet og ikke mindst alle tatovørerne. Jeg havde frekvente diskussioner med Facebook’s eget support team i forhold til hvordan man tracker nye følgere fra Instagram baseret på ads, hvilket der ikke direkte er en metric / KPI opsætning på. Derfor trak jeg det ud i Google Sheet og kunne sammenligne vores forbrug på annoncering og dernæst vores vækst i følgere rundt omkring i verden på Modash.

Det gjorde det muligt at vækste bla. Mark’s profil til næsten 500.000 følgere og i skrivende stund har studiet over 80.000 følgere. Hele ideen med at opbygge en følgerskare har selvfølgelig været at udbygge kendskabsgrad i hele verden, og ikke mindst tiltrække co-labs fra andre store brands. Det er den tankegang jeg holder mest af ved Mark og hans team: De vil altid gerne mere. En case jeg har været utrolig stolt over at være en del af.

Få et uforpligtende tilbud

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

  • Er der potentielle Growth Hacks?
  • Er alt sat rigtigt op?
  • Hvor kan vi skalere, og hvad kan vi slukke for?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.