Digital strategi
Strategi og sparring
Annoncering
Facebook & Instagram
KPIér & tracking
Gennemgang

Kort introduktion

Stine Goya er et af de hurtigst voksende fashion brands blandt kvinder. High end fashion med et twist af haute couture.

I takt med at deres brand er vokset udover landegrænserne er det blevet sværere og sværere at styre den digitale strategi. Derfor har det også være nødvendigt at få endnu mere fokus på sammenspillet mellem B2B leddet – altså salg i retail butikker, via eksterne online retailers og ikke mindst deres eget B2C site.

I den face-pace verden som fashion er, har det været nødvendigt at omstille sig på et e-commerce skifte hvori jeg har taget stor del sammen med et skarpt team.

SG er en af de cases jeg har arbejdet sammen med i længst tid og jeg er stolt af den process vi har været igennem og ikke mindst set hvor stærkt teamet er blevet.

Løsning

For at gøre det nemmere for SG at følge med i deres performance valgte jeg at opsætte dashthis. Via dashboardet kunne jeg se udviklingen i deres annoncering, ikke mindst under coronakrisen da vi skalerede både annonceringsforbruget og antallet af annoncer drastisk for at imødekomme den øgede efterspørgsel på deres egen e-commerce.

Min rolle har i starten været at opsætte alt korrekt indenfor den digitale snitflade, herunder deres Instagram og Facebook annoncering, dernæst at sørge forat der kom styr på deres tracking i forhold til hvordan de modtog ordrene på deres webshop.

Siden har jeg været med til at uddanne deres team og implementeret nye tracking værktøjer der har bidraget til øget gennemsigtighed for hele organisationen.

Victoria Morgensol
E-commerce & Digital Marketing Manager, Stine Goya
Om Micky Weis...

I have had the pleasure of working with Micky for almost a year now and have benefitted from his great knowledge and understanding of digital marketing. He has helped us as a consultant in relation to Facebook advertising with the aim of lifting Stine Goya’s performance both in terms of traffic and revenue.

He has a great capability of advising and I appreciate his learning-by-doing mindset, which has been very helpful. I can only give Micky my highest recommendations.

Få et uforpligtende tilbud

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

  • Er der potentielle Growth Hacks?
  • Er alt sat rigtigt op?
  • Hvor kan vi skalere, og hvad kan vi slukke for?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.