Retail butikker + online markedsføring

Clubtan

Læs hvordan vi arbejdede med Clubtan

Kort introduktion

Hvem er Clubtan?

Clubtan er Danmark’s og en af verdens førende solcenterkæder. Med en stilren tilgang til design og opsætning har kæden formået at bestå og væskte stødt i et konkurrencepræget marked. Clubtan er desuden understøttet af en skræddersyet IT-løsning.

Hvilke udfordringer stod Clubtan overfor?

Problemstillinger

Clubtan kom med et ønske om sparring på hele deres markedsføringsstrategi – fra data til Facebook annoncering og optimering af eksisterende kanaler. Så vi gennemgik hvert område bid for bid.

Data analyse

Digital optimering af butik

Facebook markedsføring

203a6e2

Peter Laursen - Founder & CEO of Clubtan

Vi har i mere end 1 år haft Micky tilknyttet som sparringspartner og konsulent på vores digitale strategi. Micky har leveret værdiskabende input og opsat systemer der har gjort os i stand til at måle om vores investering i branding og marketing rent faktisk virker. Som et resultat at den viden har vi har lavet betydelige effektiviseringer.

300

Facebook målgrupper

200

% forøgelse i franchise henvendelser

50

procent lavere CPA

Kom forbi og sig Hej!

Jeg har kontor i hjertet af Aarhus hvor jeg altid har kaffe på kanden. Kom forbi og lad os sammen finde frem til en løsning hvorpå jeg kan hjælpe netop jeres virksomhed. Jeg er tit på farten, så giv mig lige et praj for du / I kommer forbi.