E-mail marketing

E-mail markedsføring – er kommet for at blive

 

Mange snakker om at der kommer nye teknologier på markedet og at e-mail markedsføring bliver overflødigt. Altså det med at udsende en mail med et tilbud som man siger på godt jysk. Det er dog ikke helt sandheden, faktisk er e-commerce stadig en af de kanaler der skaber flest salg for de fleste butikker, online i dag.

 

Der er dog sket det at flere medier er kommet til og flere touchpoints. Vi sidder mere og mere med vores telefon, med vores ipads mv. og det stiller store krav til vores strategi når det kommer til e-mail marketing. Derfor skal man også være endnu skarpere på hvad man sender ud, hvornår man sender ud og hvordan man personaliserer sit indhold, så det stadig er spændende overfor modtageren.

Læs flere blogindlæg e-mail marketing og hvordan man får folk til at åbne deres mails

Hvordan markedsfører man en ejendomsmægler? Vi har været igennem en del forskellige brancher efterhånden, og jeg er glad for, at der kommer flere og flere ideer fra jer - mine læsere. Jeg har fået en del spørgsmål omkring ejendomsmæglere, og herunder kommer mine tips til, hvordan man...

Hvordan ville jeg markedsføre en bager? 🥐 Som et nyt tiltag vil jeg - hver uge - komme med mine bud på, hvordan man kan markedsføre specifikke brancher. Der har været en enorm efterspørgsel efter dette, så jeg håber, at I følger med og kan bruge...

Nu er det snart igen blevet den tid, hvor vi ikke kan gå 10 meter på gaden uden at blive mødt af et hav af valgplakater, der indirekte insisterer på, at vi skal tage stilling: hvem skal vi vælge? Jeg undrer mig over, om denne form...

Er du vild med biler? Det er de fleste - inklusiv mig selv! Jeg har tidligere skrevet et indlæg om, hvordan jeg ville markedsføre en personlig træner ved hjælp af online markedsføring. I dag er det bilbranchen, der står for skud. Så er du bilforhandler, eller har du en god...