Facebook kursus

Facebook kursus i annoncering

Går du og drømmer om at blive dygtig(ere) til Facebook og Instagram annoncering?

 

Igennem de sidste 10 år har jeg gjort mig et utal af erfaringer. Jeg startede på platformen før den blev moden og lærte af fejl undervejs, fejl der har kostet en del penge. Alle de fejl jeg har lavet ønsker jeg at du undgår at lave fremover – måske du allerede kender et par af dem, men jeg er sikker på der er elementer jeg har erfaret de sidste 10 år som du vil kunne drage nytte af.

 

Dette kursus er ikke ende destinationen som gør dig ekspert på 1 dag. Sådan fungerer det, desværre ikke. I min optik kan ingen kurser i verden opveje for reel læring og det at sætte sig ned og teste ting, med andre ord få fingerne ned i mulden.

 

Mit ønske er at dig som allerede sidder og benytter annoncering i dag får en masse a-ha oplevelser igennem mit kursus. Du kommer til at spare penge, blive bedre til at skalere dine konti, og du lærer små tips og tricks der måske kan give inspiration til at få endnu mere ud af din konto.

 

Dette kursus er også lavet til dig der overvejer at gå i gang med Facebook og Instagram annoncering. Det er altså ikke kun for eksisterende brugere af den store platform. Det er også for dig der lige har startet en webshop eller er ved at bygge en hjemmeside og derfor ønsker at tage jeres trafik til næste niveau.

Hvorfor tage et Facebook kursus?

Facebook er ubetinget den største annonceplatform i verden sammen med Google. Derfor er det også en platform man ikke kommer udenom når man snakker om online markedsføring. I Danmark er der alene, over 3 millioner danskere registreret på platformen og derfor er det også en fantastisk mulighed for at nå ud til potentielle kunder, uanset hvilken forretning eller brand man ønsker at skabe kendskab til.

 

Facebook’s annonce platform er igennem de sidste par år modnet ekstremt, men det gør også at der kommer flere og flere muligheder til, så det kan være svært at føle sig hjemme i platformen.

 

Derfor mener jeg at et kursus eller en workshop er en måde at starte på. Som omtalt i første afsnit gør det selvfølgelig ikke at man bare har den perfekte konto og annoncering fra start – det har jeg heller ikke på tværs af de kunder jeg arbejder med. Der er dog mange ting der kan gøre at man starter 30-50% bedre – så man undgår at spilde penge på platformen.

 

Det er den viden og de erfaringer jeg gerne vil bringe videre i dette kursus. Jeg har haft alt fra brands, personligheder, apps, serviceydelser, b2v virksomheder og e-commerce forretninger, som jeg har arbejdet på platformen med.

 

Alle de disse områder berører jeg i dette kursus. Dermed er disse strategier ikke kun til dig der driver en webshop. Det kan implementeres på tværs af alle forretninger – det er meget sjældent jeg har oplevet en forretning der ikke kan få gavn af Facebook’s annoncemaskine.

 

Derudover er mange af de eksisterende annonceplatforme der eksisterer i dag bygget på næsten samme måde når det kommer til det tekniske og selve layoutet. Derfor kan du også drage nytte af dette kursus på andre platforme end blot Facebook, det kunne eksempelvis være Google Ads, Pinterest, Snapchat, LinkedIn mv.

Hvad kræver det for at tage et Facebook & Instagram kursus?

Det kræver som sådan ikke noget for dig at tage et kursus hos mig. Facebook’s annonceplatform koster først penge når du sætter kreditkortet til og starter din annoncering. Så du skal ikke betale for deres platform til at starte med. Så et langt stykke hen ad vejen kan du faktisk implementere mange af de ting du modtager i mit kursus før du betaler penge til Facebook.

 

For at få det maksimale ud af kurset vil det dog være en fordel at have oprettet en Facebook Business Manager, og have en dertilhørende annoncekonto samt Facebook side og Instagram konto så du kan starte i dag. Ved at få sat det op før et kursus vil det være nemmere for dig at komme i gang hurtigere – og vi ved jo godt det menneskelige sind gerne vil i gang med det samme.

 

Vi berører selvfølgelig også opsætningen af en Facebook Business Manager og alt dertil hvis du ikke har været i gang endnu med denne del.

 

Det er også godt hvis du har en idé om hvad du gerne vil med din annoncering. Hvis du ikke har det, vil det være svært at opsætte en målsætning for din process, og uden målsætning er det svært at sige hvornår noget er lykkedes eller mislykkedes. Er det salg, trafik, app-installs, flere e-mails – hvad er jeres formål med annonceringen? Det er også et af de første spørgsmål du vil blive stillet i mit kursus.

 

Derudover – som alt andet man gerne vil lære: Så bær over med at jeg kan snakke hurtigt og ikke helt forstår hvor udfordringerne befinder sig lige præcis for dig – jeg har undervist over 200 mennesker i min karriere og der er stor forskel på hvor nemt folk har ved teknologi og generelt det data mæssige – så bare tag det i dit tempo, og når kurset afholdes vil jeg også spørge indtil om du er med. Mit ønske er at du går fra kurset mindre forvirret end da vi startede, men stadig med en masse at lære og med mod på det. Så tålmodighed er nødvendigt.

Hvad med et kursus til Instagram?

Som du nok har bemærket har jeg flere gange nævnt Instagram. Det er fordi Facebook ejer Instagram og dermed har sammenflettet platformen for annoncering til begge platform – faktisk ligger Whatsapp også her, og det kommer vi også lidt ind på.

 

Derfor går du også Instagram med i dette kursus, det er de samme metoder, de samme tanker og dertil strategier man bruger på begge platforme, det eneste der udskiller sig væsentligt er ofte det indhold der skal produceres på tværs af de forskellige platforme, hvilket også er noget vi vender undervejs. Indhold er nemlig “nøglen” til success på netop disse platforme.

Er et kursus magi?

 

Nej – bestemt ikke. Et kursus vil ikke gøre at du gå ud og arbejde med de største brands i verden fra starten, medmindre du selvfølgelig har siddet med annoncering i mange år og har taget mit kursus for at bygge på. Det er derimod en tilføjelse, et supplement, for at blive lidt bedre, lære lidt nyt og blive endnu skarpere. Det er til dig der sidder i en virksomhed, har et konsulentfirma som mit eget, er ved at starte en virksomhed hvor det kunne være relevant eller blot gerne vil vide hvordan platformen fungerer for at kunne arbejde bedre sammen med eksterne parter.

Hvad koster et personligt Facebook & Instagram kursus?

Pris: 7.999 ekskl. moms

Et kursus hos mig tager normalt en formiddag eller eftermiddag. Prisen er pr. person.

 

Så hvis flere fra virksomheden deltager betaler man pr. person for dette. I øjeblikket under corona afholder jeg stadig kurser – oftets dog for eksisterende virksomheder hvor vi dykker ned i den enkelte virksomhed så det bliver håndgribeligt.

 

Prisen er den samme som for de fysiske kurser.