Hvad er performance marketing?

Performance marketing er en marketingapproach, der bliver mere og mere populær. Det interessante er nemlig, at man ved performance marketing kun betaler, når man får resultater.

Det kunne være, at man kun betaler, hvis ens annonce skaffer en en ny kunde eller som minimum en kundehenvendelse.

Det mest udbredte eksempel på performance marketing er affiliate marketing. Her giver man en kommission pr. konvertering. En konvertering kunne være køb af produkt, kunde henvendelse eller booking af møde.

Hvis man får relevante konverteringer og sætter sin pris rigtigt, så er det en meget sikker måde at få noget for pengene i sin markedsføring.

Andre eksempler på performance marketing

Affiliate marketing er selvfølgelig ikke den eneste form for performance marketing, der findes. Herunder er nogle andre gode eksempler på performance marketing:

  • Advertorials, hvor man betaler per. klik eller CPM (Per. tusinde visninger)
  • Google Ads, hvor du kun betaler per. klik
  • Influencer marketing, hvor du giver dem en procentdel af de salg, som de generer

Hvis ikke du allerede, som forretningsdrivende, benytter dig af performance marketing, er det et super spændende at dykke ned i. Mulighederne er uendelige – og med mange af disse kanaler har du næsten intet at tabe ved at teste det af.

Med andre ord: Din afregning afhænger af performance.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 års tips og tricks?

På LinkedIn deler jeg hver uge tips og tricks med mere end 7.000 følgere. Det er gratis at følge med og du kan altid “unfollow” mig igen. Vil du være med?

Gratis tips og tricks »