Instagram annoncering

Læs hvordan vi arbejder med Instagram annoncering

Hvorfor Instagram annoncering?

Instagram er kommet for at blive. Det viser alle undersøgelser og statistikker. Desuden er Instagram ejet af Facebook, så annonceringen på de forskellige medier fungerer meget ens.

 

Vi kombinerer næsten altid Instagram- & Facebook annoncering med hinanden, fordi det giver mening i forhold til det visuelle og kreative. Desuden er det samme system man bruger uanset hvilken platform man vælger.

 

Vi arbejder med personligheder, brands og lokale restauranter – det interessante er at vi ser muligheden for at skabe en “personlighedsfølelse” mellem følgerne og brands på Instagram.

Opsætning

Præcis ligesom med vores andre ydelser kigger vi altid på opsætning og strukturen. Hvad er jeres formål med at bruge ressourcer og tid på Instagram? Når vi har klarlagt jeres målsætningerne, værdier og hvordan det stemmer overens med mulighederne på Instagram, så er vi klar til at gå videre.

 

Vi sørger for at få klarlagt hvilke formater på Instagram der skal kigges på, vi laver en konkurrentanalyse hvor vi bla. kigger på hashtags, lokationsfeature, co-labs mv. så vi har en idé om hvordan de bedste i lige netop jeres industri bruger mediet.

Formater & platforme

Instagram rummer flere forskellige formater og platforme, eller placeringer for dine annoncer om du vil.

 

Vi kigger på hvad der giver bedst mening for jer, vi kigger på hvilke kreative elementer vi skal have produceret, hvor vi også hjælper med det grafiske i samarbejde med jer. Vi sørger altid for at have en tæt dialog omkring det brugerne kommer til at se, sådan undgår vi at der er noget som ikke spiller overens med jeres brand strategi & ønsker.

Gennemsigtighed

Præcis som vi altid arbejder: Med gennemsigtighed.

 

Vi vil gerne fortælle hvad vi laver, hvordan vi laver det og hvad de giver bedst mening for jer at kigge på af metrics. Vi fortæller åben fra hjertet hvordan vi ser udviklingen for Instagram i sammenspil med jeres brand.

 

Vi mener at denne konsulentsparring giver de bedste resultater, specielt i forhold til at i føler i sidder bag rattet i den annoncering vi foretager på jeres vegne. Vi ser utrolig stærke resultater via netop Instagram, både pga. nye features såsom Instagram shopping – men også fordi mediet er så visuelt og folk faktisk sidder på mediet for at blive inspireret til at købe produkter & services.

Er det magi?

Nej – sådan fungerer et samarbejde

Gennemgang

Vi starter altid med at gennemgå jeres målsætning for jeres Instagram indsats. Hvad er omfanget? Hvor stor er konkurrencen og hvad kan vi forvente os?

Værktøjer

Når vi har fastlagt målsætningen kigger vi på de redskaber der kan gøre os klogere på hvor vi skal sætte ind. Vi gennemgår analyserne i fællesskab og får klarlagt strategien.

Rapportering

Vi udfører arbejdet i fællesskab så jeres team får en forståelse for hvilke parametre der kan skrues på og hvordan man bedst arbejder med Instagram. Vi sørger for at jeres rapportering er knivskarp så i har styr på resultaterne.

Kom forbi og sig Hej!

Jeg har kontor i hjertet af Aarhus hvor jeg altid har kaffe på kanden. Kom forbi og lad os sammen finde frem til en løsning hvorpå jeg kan hjælpe netop jeres virksomhed. Jeg er tit på farten, så giv mig lige et praj for du / I kommer forbi.

Send this to a friend