Performance baseret marketing

Tid til friske øjne?

I dagens verden er det afgørende både at forstå de specifikke kanaler og samtidig bevare det overordnede perspektiv. Af denne grund har jeg omstruktureret min forretning og fokuserer nu på et mere begrænset antal kunder.

Skal vi arbejde sammen?

 • Du vil gerne vækste din forretning
 • Du er villig til at investere & lytte
 • Du har bevist dit produkt kan sælges
rating
Om Micky Weis...

Micky is a dedicated and passionate online expert with a distinct knowledge and experience within social media. We were honored that Micky, despite running a business on his own, would take on the task of participating in our advisory board. Micky is the kind of guy you would want to keep close in your network as he can always contribute with value adding inputs. Though the very best part about Micky is his always good mood and enthusiastic approach to new tasks.

CEO at Firtal Group
Mikkel Harken Salling

CEO at Firtal Group

Har du spørgsmål?
Lad os tale sammen - helt uforpligtende.

Aktuelt kan jeg varetage op til 5 kunder.

Jeg bestræber mig på at besvare henvendelser inden for 24 timer. For at kunne hjælpe dig bedst muligt og så hurtigt som muligt, bedes du udfylde nogle uddybende felter nedenfor. Dette vil hjælpe os med at komme hurtigt til sagen og afgøre, om jeg kan hjælpe dig med dine behov. Tak for din interesse og tillid.

  Hvordan arbejder jeg?

  Group
  01Jeres potentiale

  Jeg arbejder altid med udgangspunkt i din virksomhed og jeres mål. Jeg analyserer jeres data for at identificere, hvordan vi kan tage jeres nuværende omsætning eller størrelse til det næste niveau og opdage potentiale for vækst.

  Group (1)
  02Potentielle growth hacks

  Jeg er altid på udkig efter nye muligheder for at øge væksten for mine samarbejdspartnere. Derfor arbejder jeg med at finde potentielle "growth hacks", som kan hjælpe med at accelerere jeres vækst på en innovativ måde.

  Group (2)
  03Samarbejdspartnere

  Jeg ser mine kunder som samarbejdspartnere og stiller de vigtige spørgsmål, der skal hjælpe os med at nå jeres mål. Med min ekspertise og erfaring er jeg klar til at hjælpe dig med at nå dine mål og tage din virksomhed til det næste niveau.

  Ofte stillede spørgsmål

  Hvad koster det samarbejde?
  plus

  Alle samarbejder er forskellige. Der er forskel på om jeg aktivt skal drifte jeres betalte kanaler såsom Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn - om det er en workshop, eller om det er digital sparring på jeres e-commerce forretning. Jeg har ikke faste kasse løsninger og alle aftaler laves individuelt.

  Hvad kan jeg forvente af vækst?
  plus

  Jeg vil aldrig love en hvis procentdel i vækst. Du får 12 års erfaringen indenfor online markedsføring. Du får alt min viden, og jeg vil aldrig tage en case jeg ikke tror på jeg kan skalere eller flytte til et højere niveau.

  Jeg har ingen penge, kan du hjælpe alligevel?
  plus

  En af grunden til at jeg oprettede denne blog i tidernes morgen var at gøre online markedsføring tilgængeligt for alle. Jeg vil med andre ord lære alle hvad jeg ved - også dem der lige er begyndt at oprette deres første webshop, danse med Facebook annoncering eller blot gerne vil udvide deres horisont. Jeg modtager 200 mails om måneden med spørgsmål indenfor den digitale sektor, og jeg kan derfor ikke tilbyde at hjælpe alle på min vej, jeg forsøger at svare når der er tid, ellers håber jeg mine kurser, guides og videoer kan være et step på vejen.