Kontakt

Hvordan arbejder jeg?

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

 • Er der potentielle Growth Hacks?
 • Er alt sat rigtigt op?
 • Hvor kan vi skalere, og hvad kan vi slukke for?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.


rating
Om Micky Weis...

Kæmpe anbefalinger herfra! Micky er klart den skarpeste og mest proaktive person jeg længe har mødt og arbejdet med! Happy Helper er ikke en almindelig e-commerce forretning. Dette kræver evnen til at tænke i andre typer metrics, være kreativ og have en god forretningsforståelse på tværs af platformen - dette har Micky formået og bidraget til i stor stil. Derudover en super flink, hvilket gør samarbejdet sjovt!

CMO & Partner, Happy Helper A/S
Jesper Tilsted Brok

CMO & Partner, Happy Helper A/S

Start en dialog med mig :) !

Jeg svarer oftest indenfor 24 timer, men for at komme til sagen kan du herunder udfylde nogle uddybbende felter, så vi hurtigt kommer ind til benet om jeg kan hjælpe lige netop dig.

  Jeg er interesseret i...

  Budget

  Ofte stillede spørgsmål

  Hvad koster det samarbejde?
  plus

  Alle samarbejder er forskellige. Der er forskel på om jeg aktivt skal drifte jeres betalte kanaler såsom Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn - om det er en workshop, eller om det er digital sparring på jeres e-commerce forretning. Jeg har ikke faste kasse løsninger og alle aftaler laves individuelt.

  Hvad kan jeg forvente af vækst?
  plus

  Jeg vil aldrig love en hvis procentdel i vækst. Du får 12 års erfaringen indenfor online markedsføring. Du får alt min viden, og jeg vil aldrig tage en case jeg ikke tror på jeg kan skalere eller flytte til et højere niveau.

  Jeg har ingen penge, kan du hjælpe alligevel?
  plus

  En af grunden til at jeg oprettede denne blog i tidernes morgen var at gøre online markedsføring tilgængeligt for alle. Jeg vil med andre ord lære alle hvad jeg ved - også dem der lige er begyndt at oprette deres første webshop, danse med Facebook annoncering eller blot gerne vil udvide deres horisont. Jeg modtager 200 mails om måneden med spørgsmål indenfor den digitale sektor, og jeg kan derfor ikke tilbyde at hjælpe alle på min vej, jeg forsøger at svare når der er tid, ellers håber jeg mine kurser, guides og videoer kan være et step på vejen.