Jeg er altid klar på en god kop kaffe

Send mig gerne en e-mail på mw@mickyweis.com hvis kontaktformularen herunder driller. Jeg svarer som regel indenfor 24 timer og glæder mig til at høre fra dig.

Navn (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Emne (skal udfyldes)

Din besked (skal udfyldes)

Hvad siger andre?

Christian Nicholas Stadil – Owner/CEO/Adj.Prof. Thornico A/S

Det har gennem årene været en fornøjelse at arbejde sammen med Micky Weis, da han udover at være en flink fyr også er ekstremt passioneret og en af de allerdygtigste digitale marketing strateger vi har i Danmark. Han har for mig bevist dette mange gange og dette på tværs af virksomheder og typer af opgaver; fra Tattoodo, over Firtal Group og Helsebixen til Sanovo Technology Group. Micky er en maskine, forstået positivt, at sætter man ham ind så vil han næsten garanteret gøre en mærkbar forskel og markant medvirke til at vækste ens online forretning; forbedrer ens konverteringsrater, styrke og forøge ens online community og following og højne ens synlighed og ranking online – uanset om det via Google eller sociale medier. Jeg kan i allerhøjeste grad anbefale Micky og hans kompetencer.

Rune Jensen, Founder Rankscanner

Jeg har efterhånden arbejdet med mange dygtige og hårdtarbejdende mennesker, men Micky har uden tvivl sat standarden for værende en “ihærdig initiativtager”. De kreative kvalifikationer kan løfte enhver virksomhed, både i kvaliteten og mængden af markedsføringstiltag, og trods hans egen ydmyge holdning til faget, er Micky den klart dygtigste marketingseksperts jeg har stiftet bekendtskab med. Det er alle virksomheders drøm at have én som Micky, men der er desværre ikke så stort udbud, da der kun findes én iværksætter som ham, og det er Micky selv.

Rasmus Lykke, Business Development, Bestseller A/S

You make great business with people, but you also make great business when you have results.
– When you combine the two, a great passioned man that gives you the results you desire? You get Micky Weis.

We have used Micky several times, and there is a reason why.
Easy to work with, an extreme rare high passion, great personality and even though you don’t know how he do it – he gets you more results that you expect or agreed on.

A rare talent I can only give my absolute highest recommendation, and looking forward to explore new opportunities with

Sune H. Nielsen, Head Of Health Solutions At SOS International

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Micky på et website projekt, hvor Micky både har stået for SEO og egentlig drift optimering af siden. Jeg kan kun give Micky min bedste anbefaling.

Jesper Hvejsel, Co-founder Firtal Web ApS

Micky is a tenacious guy with a impressive work ethic. If you need to achieve your goals, Micky could be your go to guy.

Christian Stadil340799 2478839772104 1421977602 OAAEAAQAAAAAAAADOAAAAJGJkOTk1MjI5LWVkMzEtNDcyNC05MDljLWYwY2VhYmMwNTZlZQAAEAAQAAAAAAAAMbAAAAJDRkN2M2N2QzLTk0YzctNDA1Ny04Zjg2LTQxMjE0OGI4ZDFjMw108542c