LinkedIn annoncering

Sådan arbejder vi LinkedIn annoncering

Hvorfor LinkedIn annoncering?

LinkedIn er i en rivende udvikling. Med over 2 millioner danske brugere stiger mediet med hastige skridt. Så der er også god grund til at kigge den vej mht. at få taget hål på deres annonceplatform, specielt hvis man er i B2B branchen.

 

Eftersom 24% af alle danskere bruger LinkedIn er der også god mulighed for at nå ud med ens budskab til netop den ønskede målgruppe. Efter Microsoft købte platformen for nogle år tilbage kommer der konstant nye tiltag.

 

Vi har, de sidste 2-3 år, arbejdet meget med LinkedIn – både på annonceniveau og generelt som værende et stærkt brand på platformen.

Opsætning & analyse

Det vigtigste at få styr på før man påbegynder LinkedIn annoncering er at tage hul på hvad marked man befinder sig i kontra den målgruppe på netop LinkedIn.

 

LinkedIn er drevet af folks ønske om engagement i deres erhverv og den industri de arbejder med. Derfor er det ikke det samme som B2C markedet hvor du gerne vil formidle produkter du kan sælge. B2B handler om relationer og handler om at skabe synlighed for lige netop jeres produkt & service.

Annoncering & kreativitet

I fællesskab kigger vi på jeres data fra hjemmeside, app eller lign. Derudfra bygger vi en annoncestrategi der udmunder i at vi får kigget på de rigtige kreative formater der passer ind i jeres strategi.

 

Med andre ord så analyserer vi os frem til hvordan vi kan lave den rigtige strategi udfra jeres kunder og den identitet i ønsker at fremstå med. På den måde sikrer vi os at kommunikationen står over ens med målgruppen.

Analyse & rapportering

LinkedIn bygger flere og flere annonceværktøjer ind i deres platform. Det gør også at der er mulighed for at gøre brug af data analyse til at blive endnu skarpere på blandt andet målgrupper & budskaber.

 

Vi følger udviklingen meget tæt hos LinkedIn og tester konstant deres nye funktioner af. På den måde sikrer vi os altid at være på forkant og kunne tilbyde den mest moderne form for annoncering på platformen. Selvfølgelig med fuld gennemsigtighed.

Er det magi?

Nej – sådan fungerer et samarbejde

Gennemgang

Vi starter altid med at gennemgå jeres målsætning for jeres LinkedIn indsats. Hvad er omfanget? Hvor stor er konkurrencen og hvad kan vi forvente os?

Værktøjer

Når vi har fastlagt målsætningen kigger vi på de redskaber der kan gøre os klogere på hvor vi skal sætte ind. Vi gennemgår analyserne i fællesskab og får klarlagt strategien.

Rapportering

Vi udfører arbejdet i fællesskab så jeres team får en forståelse for hvilke parametre der kan skrues på og hvordan man bedst arbejder med LinkedIn annoncering. Vi sørger for at jeres rapportering er knivskarp så i har styr på resultaterne.

LinkedIn annoncering med hjertet

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

 

  • Er der potentielle Growth Hacks?
  • Er alt sat rigtigt op?
  • Hvor kan vi skalere, og hvad kan vi slukke for?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.