Marketing

Marketing – hvad er marketing egentlig?

I sin grund form er marketing en form for handling der gør at en virksomhed øger sin kendskabsgrad og / eller sælger flere varer eller ydelser. Det er sådan vi altid har defineret markedsføring. Formen hvori marketing tager sig ud skifter dog hele tiden, og specielt den teknologiske udvikling har gjort at marketing i dag er mere teknologi baseret end tidligere.

Jeg har igennem de sidste 10 år arbejdet med marketing. Helt tilbage fra min gymnasie tid hvor jeg først stiftede bekendtskab med strategier indenfor salg og alle de kendte modeller. Siden har jeg brugt mange millioner på diverse platforme og hele tiden forsøgt at blive klogere på hvad det er der tricker menneskets psykologi til at blive overbevist omkring at tage en given handling.

 

Alt den viden har jeg brugt et par år på at samle i de blogindlæg du kan læse her på siden, samt se under min video sektion omkring markedsføring. Velkommen til!

 

 

Lær alt hvad jeg ved omkring marketing – og lær af mine fejl, du finder alle mine blogindlæg herunder.

Hvordan ville jeg markedsføre en ejendomsmægler?
plus

Hvordan markedsfører man en ejendomsmægler? Vi har været igennem en del forskellige brancher efterhånden, og jeg er glad for, at der kommer flere og flere […]
Læs det fulde svar

Hvordan ville jeg markedsføre en bager?
plus

Hvordan ville jeg markedsføre en bager? Som et nyt tiltag vil jeg – hver uge – komme med mine bud på, hvordan man kan markedsføre […]
Læs det fulde svar