Stockstudent

17 tips til at blive online markedsføringsguru [GRATIS guides og kurser]

Du bliver aldrig god til online markedsføring medmindre du læser dette indlæg …

For hård start på artiklen? Det var også ment i sjov, men lad os alligevel tale om hvorfor du aldrig bliver helt god til online markedsføring, med mindre du tænker dig rigtig grundigt om.

Først og fremmest – fedt du kom forbi!

Jeg har endnu engang gået og tænkt lidt over alle de spørgsmål jeg får både her på bloggen, men også når jeg er ude og holde foredrag og i forbindelse med mit daglige arbejde som konsulent for diverse virksomheder.

Det der ofte går igen og igen er spørgsmålet: Hvordan lærer jeg online markedsføring?

Og det er egentlig et godt spørgsmål…

I denne artikel kunne jeg godt tænke mig at dykke lidt ned i netop hvordan du bliver god til online markedsføring, og hvordan du giver dig selv de bedste kort på hånden i en verden der bliver mere og mere digital.

Vær nysgerrig og afgræns dig selv!

Først og fremmest: Online markedsføring er utrolig bredt – det dækker i princippet over alle online aktiveteter en virksomhed kan foretage for at fremme salg.

Vi lever i en teknologisk verden hvor flere og flere medier kommer til. Det gør ligeledes at det vingefang man skal have som online marketing ansvarlig bliver bredere og bredere.

Desuden bevæger vi som brugere os forskelligt – og vores adfærd kan være meget forudsigelig den ene dag og næste dag er det helt modsat – derfor er det nødvendigt som markedsføringsekspert eller nærmere ansvarlig at være utrolig fleksibel i sin indlæring.

(I min verden er ingen eksperter, fordi feltet bevæger sig så hurtigt at selv en 15 årig kan have en bedre idé fordi mulighederne er uendelige).

Derfor er mit råd: Vælg hvilket område du vil beskæftige dig med

Du kan ikke være rigtig god på alle områder – det er tidsmæssigt ikke muligt. Når jeg holder foredrag for studerende anbefaler jeg altid at de finder et område og bliver rigtig gode til det enkelte område. Når man har opnået en hvis ekspertise indenfor et givent felt – vil man have nærmere ved at indrage andre felter i sit arbejde.

Jamen, hvordan finder jeg det felt jeg ønsker at arbejde med?

Ja det er et endnu bedre spørgsmål, fordi området er utrolig bredt. Ligeledes kan der være områder i digitalisering jeg selv endnu ikke har beskæftiget mig med, og slet ikke kender til.

Det er lidt ligesom med alt i livet – Christian Stadil og Sofia Manning beskriver det meget godt i deres bog: personlig karma – du bliver nødt til at teste din passion af. Om du er talnørd, god til at skrive – gør det der tricker dig – og get to work.

Derfor er mit råd: Gennemgå de store arbejdsområder som kan ses herunder, test dem af. Jeg har skrevet en øvelse under hvert område du kan prøve af og se om det virker for dig.

Mine 5 favoritbloggere indenfor online markedsføring

 • Neil Patel / Quicksprout
 • Brian Dean Backlinko
 • Gary Vaynerchuk
 • Buffer Blog
 • Copyblogger

Flere af disse blog vil gå igen herunder i indlægget.

Lad os komme i gang!

Søgemaskineoptimering (også kendt som SEO)

Kunne du tænke dig at arbejde med Google, og det at komme til tops i søgemaskinen uden at overtræde Google’s retningslinjer? Bliver du motiveret af langsigtede resultater, og elsker at følge en udvikling?, så kan søgemaskineoptimering, også kendt som SEO være noget for dig. Du bliver dog nødt til at kombinere denne med data analyse som du kan læse om længere nede.

Guides

Gode kilder

Øvelse

For at komme godt i gang med søgemaskineoptimering, anbefaler jeg at du starter en blog, det er relativt nemt at sætte op. Lad os antage at du starter en blog indenfor personlig træning, så vil jeg anbefale at du finder 20-30 ord du gerne vil rangere højt på – på Google. (Dette kaldes en søgeordsanalyse)

Disse ord sætter du op i Rankscanner (tracking værktøj). Forsøg at brug nogle af de tips og tricks du finder herover i de guides jeg har nævnt, og test forskellige ideer af. Så finder du ud af om det du har læst virker, og du får en god idé om hvordan tingene fungerer i praksis. Husk at SEO er en langsigtet strategi!

Google Adwords

Er du motiveret af tal og daglig optimering? Så kan Google Adwords være en god ting at afprøve for dig. Google Adwords er modsat søgemaskineoptimering, en betalt markedsføringskanal. Det vil sige at hvis du gerne vil teste det af skal du bruge et budget – omvendt rundt kommer 97% af Google’s omsætning fra deres annonce platforme, så der er et stort marked for Google Adwords.

Guides

Gode kilder

Øvelse

Opret en blog som du ville gøre med søgemaskineoptimering og udvælg et par få ord (meget niche baseret, så du ikke betaler for meget pr. ord), og forsøg at lave dine egne annoncer. Det tager noget tid at sætte sig ind i, men det er en super god indlæringsprocess hvis du starter op på den måde – specielt fordi du kan mærke det på pengepungen når du gør noget forkert. (Du kan bruge helt ned til 50 kroner i budget, så det er ikke fordi du bliver frarøvet hele formuen).

Jesper Balleby er min faste Adwords mand gennem 7 år. Fang ham og GeniAds her han søger også jævnligt praktikanter hvis du gerne vil ombord hos en af de skarpeste på området.

Sociale medier (ikke betalt)

Når jeg arbejder med sociale medier, arbejder jeg med betalte og ikke-betalte strategier. De hænger dog meget sammen, men der er en god grund til at adskille dem da det er 2 forskellige strategier man skal udarbejde. De ting der virker godt organisk skal nødvendigvis ikke bruges til reklamer og omvendt.

Guides

Gode kilder

Der findes et hav af gode kilder på området – jeg vil dog anbefale at du følger de store sider som gør det godt. Herunder Oreo’s, Red Bull, Starbucks mv. det kan man lære utrolig meget af, fordi de også arbejder sammen med de sociale netværk og optimere udfra deres erfaringer.

Øvelse
Denne hænger meget sammen med content marketing. (Det indhold du deler på de sociale medier). Når du ikke skal bruge økonomi på at promovere dine indlæg, vil det kræve en stor mængde godt indhold at skabe interaktion med det du laver – og dermed få noget ud af det.

Eksempelvis er det her blog indlæg over 4.000 ord, og det tog mig 16 timer at skrive.

 • Vild med video? Start en Youtube kanal
 • Vild med billeder? Start en Instagram  & Pinterest profil
 • Vild med at skrive? Start din egen blog (som den jeg har her)
 • Vild med at tegne? Start din egen komikserie
 • Vild med storytelling? Start en Snapchat profil

Betalt socialt trafik

Den anden gren af sociale medier, er betalt trafik. Via Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Pinterest’s annoncerings muligheder kan man ramme en meget segmenteret målgruppe. Desuden er sociale medier ofte en god kanal at teste da du kan bruge lave budgetter.

Det er en kunst at sælge via sociale medier, så betalt socialt trafik hænger ligeledes ofte sammen med indhold du skaber fra afsnittet før, men lige så meget sammen med data analyse som kommer længere nede i indlægget.

Guides og kilder 

I takt med at de sociale medier konstant opdaterer deres annonce platforme, er det også vigtigt at holde sig up-to-date med disse. Derfor kan disse guides sagtens være gode i dag, men outdated om 6 måneder.

Øvelse
Som du også ville gøre med Google Adwords skal du her oprette en Facebook annonce konto, og en Facebook side (ellers kan du ikke få adgang til alle de sjove ting). Start ud med at have en blog, en Facebook side og forsøg at drive trafik til din blog via Facebook annoncering.Det bedste ved Facebook annoncering er at du kan bruge ned til 5 kroner om dagen og stadig få data retur der kan gøre at du bliver klogere med tiden. Gør det 1 år, og du vil være ret skarp til Facebook annoncering.Det samme gælder iøvrigt Twitter annoncering, Linkedin annoncering, og Instagram. Grunden til at jeg ville starte med Facebook er at det er relativt det nemmeste at komme i gang med. Det er også det medie hvor der er flest brugere og dermed det sted hvor det er nemmest at få data retur.

Tilmed dig mit nyhedsbrev gratis og modtag alle mine nyeste tips og tricks de sociale medier.

Affiliate (reklame baseret markedsføring)

Vil du gerne hjælpe firmaer med at optimere deres indtjening? Eller vil du gerne arbejde med blogs der kan optimere deres indtjening? Så kan affiliate markedsføring være for dig. Det er i princippet hele området omkring optimering af reklamer på både blogs og hjemmesider som du skal indover.

Guides

Gode kilder

Øvelse

Jeg var selv med til at starte Laane-siden.dk for 3 år siden (vi lå nr. 1 på kviklån på Google, og det gav en super forretning, men så blev konkurrencen for hård). Derefter startede jeg Gymfoodie.com, hvor jeg siden hen har solgt diverse affiliate reklamer, og forsøgt med Google Adsense – alt sammen for at teste hvad der virker.

Med andre ord handler det om at teste tingene af. Start en blog indenfor et felt du har en passion for, begynd at bruge content marketing, som du også kan læse om i dette indlæg, og skab deraf noget super fedt indhold folk gerne vil dele – når du har en vis mængde trafik kan du bruge denne til at tjene penge.

Nyhedsbreve (e-mail marketing)

E-mail marketing er stadig væk en af de mest sælgende kilder når det kommer til e-commerce. Derfor er det også utrolig vigtigt at man forstår hvad der rører sig indenfor dette felt.

Guides

Gode kilder

Øvelse
Det hele hænger sammen, så hver øvelse kan have en gren i hvert område. Jeg vil anbefale at du forsøger at lære omkring e-mail markedsføring ved at få nogle sign-ups på dit nyhedsbrev. (Du kan oprette en konto på Mailchimp.com gratis, som er en af verdens største udbydere af e-mail software).

Det er en god måde at lære det på, da du får lov at opsætte kampagner, og få rapporter retur, samt meget mere.

Content marketing (indholdsbaseret markedsføring)

Content marketing er kommet for at blive. I stedet for at basere dine salg og trafik på betalt annoncering, kan man i stedet for skabe noget indhold folk ønsker at komme tilbage til, og derved slippe for at betale for hvert salg. Content kommer i mange forskellige former.

Om du er til tekstartikler, videoer, billeder – er helt op til dig – i stedet for handler content marketing om at finde ud af hvad du har at byde på.

Guides

Gode kilder

Øvelse
Kunne du godt tænke dig at komme i gang med content marketing? Det er et flyvsk emne, og der er mange muligheder for at komme i gang med det.

Lad os tage et par eksempler:

 • Vild med video? Start en Youtube kanal
 • Vild med billeder? Start en Instagram  & Pinterest profil
 • Vild med at skrive? Start din egen blog (som den jeg har her)
 • Vild med at tegne? Start din egen komikserie
 • Vild med storytelling? Start en Snapchat profil

Der findes ingen ABC indenfor dette felt – det handler i bund og grund om hvor din passion ligger. Hvis du hader at skrive er det meget dumt at starte en blog, da du højst sandsynligt vil køre sur i det efter meget få uger.

Data analyse

Et område der er i eksplosiv vækst er data analyse. Du har nok hørt termen før – big data. I takt med at teknologien er blevet bedre, og flere er kommet til på internettet, bla. via smartphones, er der mere data til rådighed end nogensinde før.

Denne data kan virksomheder bruge til at optimere salgskanaler, reducere omkostninger, måle ROI, og meget mere. Området er meget bredt, og de fleste har stadig svært ved at finde ud af hvilke KPIér de skal måle på – så hvis du kan lære det, er du kommet godt fra start i et felt hvor der med garanti er arbejde at hente i fremtiden.

Guides

Gode kilder

ØvelseEndnu en vigtig gren i dine betræbelser på at blive god til online markedsføring. Hvis du starter din blog (som omtalt i andre dele af indlægget), vil du også gøre klogt i at starte en Google Analytics konto. Selvom du ikke har meget trafik, vil du stadig være i stand til at måle alt hvad der sker på din hjemmeside – i takt med at du bliver bedre til at skabe trafik, vil du også få mere trafik til din hjemmeside.

Det er altid godt at starte ud med en Google Analytics konto når din hjemmeside er ny. Hvis du overtager en konto for en større virksomhed kan det godt virke uoverskueligt.

Video markedsføring

Video markedsføring er boomende! Vi har bevæget os fra tekst til billeder og nu til videoer. Der er ingen tvivl om at video markedsføring er kommet for at blive – specielt med Snapchat’s indtog på markedet.

Guides

Gode kilder

Øvelse
Der findes et hav af muligheder for at bruge video til din markedsføring. Det er svært at lave en ABC for hvad du skal gøre – fordi der er så mange muligheder, men lad os tage et par eksempler.

 • Har du et fysisk produkt? Lav en “Sådan bruger du produktet” video
 • Har du et bredt potentielt publikum? Så lav et community omkring det
 • Har du en god historie eller oplever interessante ting? Start en Snapchat og skab personlighed

Der findes en lang række studier du kan tage ved lære af, og de burde give anledning til en lang række tiltag du kan tage op for lige netop den virksomhed eller case du sidder med.

Growth Hacking

Growth Hacking er et relativt nyt område, men er i princippet blot en beskrivelse af marketing tiltag der kan give en hockeystick vækst, via simple eller avancerede ændringer i enten produkt eller kommunikation.

forecasting-and-managing-passenger-growth-2-638

 

Det er svært at sige hvordan man bliver god til Growth Hacking. Det handler i princippet om at have stor indsigt i mange af de aspekter jeg har nævnt i dette indlæg, og kan jonglere i mellem dem, og deraf komme med en helt ny idé der kan vækst en virksomhed eksponentielt.

På godt 6 måneder brugte jeg en Growth hacking strategi for Tattoodo.com, som resulterede i en vækst fra 2.500 besøgende til over 2.000.000 pr. måned, og ligeledes gik de fra 2.000 Facebook likes til 2.000.000 – disse strategier var så skarpe at jeg desværre ikke må uddybe dem i et blogindlæg grundet konkurrencemæssige fordele. (Dette blev ligeledes nævnt på TechCrunch bla.)

Gode kilder

Bøger du burde læse

Jeg læser rigtig mange bøger – jeg har fundet en passion for det igen – jeg læste på ingen måde under min uddannelse – det var kun når det var påtvunget, så jeg er på ingen måde født en flittig læser. Jeg har dog i min bestræben på at blive rigtig god til digital markedsføring, fundet det et must at have en interesse for bøger.

En lille del af min samling
De fleste af bøgerne er købt på Amazon

Skærmbillede 2015-11-23 kl. 11.08.59

Bøger omkring markedsføring

 • The Growth Hacker, Ryan Holiday
 • The Dip, Seth Godin
 • Contagious, Jonah Berger
 • Peter Thiel – ZERO to ONE
 • Guy Kawasaki (Alt hvad han har skrevet)
 • Jab Jab Right Hook, Gary Vaynerchuk
 • Seth Godin (Alt hvad han har skrevet)

Der findes generelt ikke så mange bøger om markedsføring, når det kommer til den digitale vinkel, der er jeg mere for at læse blogs og studier, da de ofte giver et mere nuanceret billede af hvad der virker. Der er dog nogle få forfattere der har arbejdet for bla. Apple, Tesla, mv. som har reelle cases at tage udgangspunkt i.

Generelle bøger der har bidraget til min forståelse af markedsføring

I starten af min “bog karriere” læste jeg en masse selvudviklingsbøger, og om at finde mit indre jeg (den klassiske de fleste af os falder i, jeg ved det), efterhånden som jeg blev ældre begyndte jeg at udbrede min bogreol med mere udfordrende bøger.

 • Elon Musk selvbiografi
 • Meditations, Marcus Aurelius
 • From ZERO to one, Peter Thiel
 • How to win friends and influence people
 • The Alchamist – Paulo Coleho
 • Personlig karma – Christian Stadil
 • The Magic of Thinking Big
 • Awaken the Giant Within – Tony Robbins
 • Unlimited Power – Tony Robbins
 • Steve Jobs selvbiografi

Jeg følger desuden Ryan Holidays reading list, hvor der ofte kommer rigtig mange interessante bøger op.

Kurser

En af de ting der er flest af når det kommer til online markedsføring er kurser. Der findes et utal af kurser, specielt dem der koster penge. I takt med at branchen er eksploderet er der kommet så mange eksperter til at det vælter frem med online kurser. Pas på!

Der findes virkelig meget skidt derude. Hvis du er i gang med at tilmelde dig et kursus så brug lidt tid på at research hvem der står bag. Er det kendte navne som har erfaringen med sig, eller er det nye upcoming navne der måske søger en hurtig indtjening?

Pas på du ikke bliver snydt – du kan få rigtig meget information uden at tage et utal af kurser der koster spidsen af en jetjager – og ofte er de kurser omkring sociale medier blot et krads i overfladen. Søg derfor hellere imod kurser der har ekspertise i fokus.

Kurser jeg anbefaler

Desuden kan Youtube også være en giftig faktor til at finde gode guides der viser dig visuelt hvordan du kommer fra A til B med en given opgave. Det har hjulpet mig mange gange hvor jeg har siddet fast.

Uddannelser

Jeg vil ikke komme ind på hvilke kommunikationsuddannelser du kan tage. Disse kan dog uden tvivl ligge et godt grundlag for din kommunikation via sociale medier. Jeg har ikke kompetencerne til at sortere blandt disse.  I stedet for vil jeg give dig en liste over de uddannelser jeg selv har hørt godt om.

 • Google Adwords certification (Er god og praktisk da du bliver testet)
 • Google Analytics certification (Er god og praktisk da du bliver testet)
 • Code Cademy (Brugte jeg til at lære CSS & HTML)
 • Online studier fra USA  (Jeg har selv taget et par af disse, og de er dyre, men der er få gode i blandt)
 • IT Universitet København (Jeg har hørt godt om stedet, men husk at det afhænger meget af hvem der bidrager til din viden. Du skal helst ikke tage en uddannelse for at blive låst i kasser om hvordan online markedsføring fungerer, fordi det er ikke der du skaber de kreative resultater, så vær kritisk overfor de ting du hører, og glem facitlisten).
 • Coursera (Meget kursus baseret, men fortjener stadig en plads her på listen) Der findes et hav af gode kurser der kan give dig et hav af viden indenfor specifikke områder. Disse kurser kan også hjælpe dig i din afgrænsning af hvad du gerne vil lave.

Netværk

En ting vi gør alt for lidt i, i Danmark er at netværke. Vi har en eller anden frygt for at bidrage til hinandens viden og forretninger. Det er så sørgeligt at vi lever i sådan en kultur. Den bedste i Danmark til dette er Christian Stadil, han har i min optik en unik evne til at forbinde forretningsforbindelser med hinanden.

Når jeg er andre steder i verden oser folk glædeligt ud af deres viden, og man forsøger at bidrage hvor man kan. Du skal selvfølgelig ikke fortælle alle dine hemmeligheder, men du kan sagtens bidrage til folks forretninger uden at give for meget.

Jeg vil varmt anbefale Refuga hvor Nikolaj Astrup, en af mine nære venner forsøger at skabe en dialog mellem iværksættere ved at tage dem med på diverse udflugter rundt omkring i verden.  Du lærer samtidigt en masse om dig selv, og får med garanti stærkt netværk med derfra.

# Gør dette, ellers bliver du aldrig god!

Lad os komme tilbage til den titel jeg brugte på Facebook om hvorfor du aldrig bliver god til online markedsføring – medmindre du gør dette!

Dem jeg kender der er rigtig dytige til online markedsføring, såsom Jesper Hvejsel fra Made4men.dk, Nikolaj Astrup fra Refuga, Jesper Balleby fra Geniads, Henrik Ernst, Rune Jensen Rankscanner – alle disse er blevet ufattelige gode fordi de har et drive for at lære, konstant udfordre det de ved og afprøve nye taktikker.

Med andre ord – hvis du tror du kan hygge dig igennem et par PDF filer omkring et af områderne jeg nævnte ovenover – så er du i den forkerte branche.

Der kommer et nyt sociale medie konstant – der findes ingen guide til SnapChap, go test it.

Der findes selvfølgelig en række uddannelser og kurser der kan give dig en grundviden om markedsføring, det skal man ikke undervurdere – men hvordan skal man kunne lave en uddannelse i noget der sker i morgen?

Online branchen går for stærkt i øjeblikket – så det handler om at du skal følge med.

Der kommer et nyt sociale medie konstant – der findes ingen guide til Snapchat eksempelvis, men store brands som Coca-Cola, Starbuks og mange flere er allerede kommet på – hvad med du fulgte dem og fik gode ideer, eller endda endnu bedre – få helt nye ideer!

Det er både charmen og det frustrerende – der er ikke en ABC – der er ikke nogen der har gjort det før, du kan afprøve nye veje, og du vil gå forkert 100 gange før du finder den rigtige – men det er charmen ved online markedsføring.

Jeg har set et utal af eksempler på dygtige kommunikationsuddannede der desværre slet ikke fanger et givet publikum på de sociale medier – jeg laver de samme fejl – men det er for at sige at man kan desværre ikke komme de sociale medier og brugernes adfærd ned i kasser eller modeller – du kan prøve – men som Peter Thiel (investor i bla. Facebook, Twitter mv.) skriver i hans verdenskendte bog:

The next Bill Gates will not build an operating system. The next Larry Page or Sergey Brin won’t make a search engine. And the next Mark Zuckerberg won’t create a social network. If you are copying these guys, you aren’t learning from them.”

Fik du den pointe? Det er en fantastisk måde at anskue digitaliseringen – de fleste gør det samme som alle andre, og fejler. Tænk på Google+. Google kan nedsætte et team af de dygtigste mennesker i verden med formålet at bygge et social medie – selv de formåede det ikke engang fordi de netop forsøgte at lave en kopi af Facebook og Twitter.

Samtidig sad der en mand ved navn Evan Spiegel som tænkte at vi skal kunne sende billeder til hinanden der kun kan ses få sekunder. Han er manden der skabte Snapchat. Et af de hurtigste voksende sociale medier i øjeblikket!

Konklusion

Jeg håber du kom lidt nærmere omkring hvordan man – hvert fald jeg – er blevet god til online markedsføring. Det er bestemt ikke alle ovenstående områder jeg behersker, men jeg ved en del om alle områderne og har valgt at dykke ned i sociale medier (betalt og ikke-betalt), content marketing og data analyse. Det har dog også taget mig 7 år at lære.

Der er endnu flere områder end ovenstående indenfor online markedsføring. Nogle af dem er lidt mere tekniske såsom CRO (Konverteringsoptimering), teknisk SEO, linkbuilding, personlig branding og mange flere, og der kommer hele tiden nye områder til.

Jeg kunne vildt godt tænke mig dine input til at blive bedre online markedsføring – eller ethvert andet felt indenfor IT – hvordan holder du dig up-to-date, og hvad vil du gerne blive bedre til?

Fik noget noget ud af mit indlæg her? Så vil det betyde alverden hvis du gad trykke på den blå knap herunder. Det tager 2 sekunder, og giver en lille deling på din Facebook profil, men det betyder alverden for mig 🙂

facebookdksharebutton

This Post Has 11 Comments
 1. Goddag Micky.

  Det er første gang jeg kommer forbi din blog. Hvilken én af slagsen.
  Jeg står netop overfor udfordringen at jeg gerne vil i gang med at læse digital markedsføring på ITU eller i udlandet. Denne artiklen har kastet en masse lys over de problemstillinger jeg øjner i øjeblikket.

  Kan man muligvis træffe dig pr. mail eller telefon hvis man gerne vil have flere input?

  De bedste hilsner
  Karina Pedersen

 2. Hej Micky,

  Rigtig god artikel. Kommer omkring rigtig mange gode ting og forklarer dem forståeligt.
  Dog er jeg gevaldigt træt af de socialmedia links der i venstre side. De gør teksten helt ulæselig når jeg læser fra min mobil, da de går langt ind over teksten og fylder næsten hele højden.

  Ellers glimrende!

  Vh
  Jakob

  1. Hejsa Jakob

   Fedt du lige skrev den besked – det skulle gerne være fikset nu.
   Jeg tester p.t nogle nye knapper til de sociale medier, fordi de gamle var tunge at loade og der er bedre tracking på disse nye. Håber det er bedre nu.

   Tak fordi du læste med!

 3. Hejsa Micky

  Du underviser ikke nogen steder? Hvis man kunne købe et kursus af dig ville jeg gerne være med. Kan du sende link til de steder du afholder sådanne?

  Mange tak for alle de gode guides, jeg har lige færdiggjort min studentereksamen og leder netop efter uddannelser indenfor e-handel og sociale medier.

  Hilsen Asbjørn

  1. Hejsa Asbjørn – jeg arbejder p.t på at få lov at holde kurser forskellige steder. Jeg skal nok smide noget information herop på siden så snart jeg har mere.

   Mange tak for din kommentar. Det betyder meget for mig.

   Mvh
   Micky Weis

 4. Hej Micky

  Tak for et super godt indlæg.

  Lige til info er dette link dødt:

  Social Media Examiner begynder guide til sociale medier (Engelsk)

  Venlig hilsen
  Rejsespion.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *