17 tips til at blive online markedsføringsguru [GRATIS guides og kurser]

Du bliver aldrig god til online markedsføring, medmindre du læser dette indlæg …

For hård start på artiklen? Det var også ment i sjov, men lad os alligevel tale om, hvorfor du aldrig bliver helt god til online markedsføring, medmindre du virkelig tænker dig om.

Først og fremmest – fedt du kom forbi!

Jeg har i nogen tid gået og funderet over de spørgsmål, som jeg får på denne blog og de spørgsmål, jeg får, når jeg er ude og holde foredrag og generelt i forbindelse med mit daglige arbejde som konsulent for en lang række af forskellige virksomheder.

Et spørgsmål, der ofte går igen og igen, er: Hvordan lærer jeg online markedsføring?

Og det er egentlig et godt spørgsmål…

På baggrund af det spørgsmål og interessen, vil jeg i denne artikel fokusere på, hvordan du bliver god til online markedsføring, og hvordan du giver dig selv de bedste kort på hånden i en verden, der bliver mere og mere digital.

Vær nysgerrig, og afgræns dig selv!

Først og fremmest: Online markedsføring dækker over et utrolig bredt felt. I princippet dækker det over alle de online aktiviteter, som virksomheder foretager sig, for at fremme salg.

Vi lever i en teknologisk verden, hvor flere og flere medier kommer til. Det gør ligeledes, at det ‘vingefang’, man skal have som online marketing ansvarlig, bliver bredere og bredere.

Desuden bevæger vi brugere os forskelligt – og vores adfærd kan i princippet ændre sig fra dag til dag – derfor er det nødvendigt som markedsføringsekspert, eller nærmere ansvarlig, at være utrolig fleksibel, når det gælder marketing tendenser.

(I min verden er ingen eksperter, fordi feltet inden for online marketing bevæger sig så hurtigt, at selv en 15 årig kan have en bedre forståelse for et givent område, fordi mulighederne er uendelige).

Derfor er mit råd: Vælg, hvilket område du vil beskæftige dig med

Du kan ikke være rigtig god til alt, og ligeledes kan du ikke være ekspert på alle områder – det er tidsmæssigt ikke muligt. Og det, at være god til alt, er i øvrigt heller ikke muligt i andre facetter af livet, og dette skal vi acceptere. Når jeg holder foredrag for studerende, anbefaler jeg altid, at de finder et område, som interesserer dem, og som de ønsker at dykke ned i. Når de så har opnået en vis ekspertise inden for dette område, vil de nemmere kunne udbygge deres kompetencer og dermed favne bredere.

Jamen, hvordan finder og udvælger jeg det felt, jeg ønsker at arbejde med?

Ja – det er næsten et endnu bedre spørgsmål, netop fordi der er mange områder, man kan vælge at dykke ned i. Faktisk oplever jeg, at der er områder inden for digitalisering, som selv ikke jeg kender til, fordi feltet er så “dynamisk”.

Det er lidt ligesom med alt i livet – Christian Stadil og Sofia Manning beskriver det meget godt i deres bog: personlig karma, hvor budskabet er, at du bliver nødt til at teste din passion af. Fordyb dig i det, der interesserer dig.

Derfor er mit råd: Gennemgå de store arbejdsområder, som kan ses herunder, og test dem af. Jeg har skrevet en øvelse under hvert område, således du kan teste af, om det ‘tricker’ dig.

Mine 5 favoritbloggere inden for online markedsføring

 • Neil Patel / Quicksprout
 • Brian Dean Backlinko
 • Gary Vaynerchuk
 • Buffer Blog
 • Copyblogger

Flere af disse blogs vil desuden blive gennemgående i løbet af dette indlæg.

Lad os komme i gang!

Søgemaskineoptimering (også kendt som SEO)

Kunne du tænke dig at arbejde med Google? Interesserer du dig for, hvordan man kan komme til at ranke som nummer 1 i Googles søgemaskine – uden at overtræde Googles retningslinjer? Bliver du motiveret af langsigtede resultater, og elsker du at analysere data og følge udvikling? Så er det meget muligt, at søgemaskineoptimering, også kendt som SEO, er det rette valg for dig.

Guides

Gode kilder

Øvelse

For at du kan komme godt i gang med søgemaskineoptimering, anbefaler jeg, at du starter en blog. Lad os antage, at du starter en blog, der omhandler personlig træning – så vil jeg anbefale, at du finder 20-30 ord, som du gerne vil rangere højt på på Google. (Dette kaldes en søgeordsanalyse)

Disse ord sætter du så op i Rankscanner (tracking værktøj). Du kan med fordel implementere nogle af de tips og tricks, du finder i de ovennævne guides – og husk at teste forskellige idéer af. På den måde finder du ud af, om det, du har læst, virker, og ligeledes du får du en fornemmelse af, hvordan tingene fungerer i praksis. Husk at SEO er en langsigtet strategi!

Google Adwords

Bliver du motiveret af tal og daglig optimering? Så kan det, at arbejde Google Adwords, være noget for dig. Google Adwords er, modsat søgemaskineoptimering, en betalt markedsføringskanal. Det vil sige, at det er en forudsætning, at du afsætter et budget, hvis du skal arbejde med Google Adwords. Vidste du, 97% af Googles omsætning kommer fra deres annonceplatforme? Markedet er stort.

Guides

Gode kilder

Øvelse

Opret en blog, og udvælg et par få ord (de skal være meget niche baserede, så du ikke betaler for meget pr. ord), og lav derefter dine egne annoncer. Det tager lang tid, men jeg vil vove at påstå, at det er en super god indlæringsprocess, hvis du starter op på den måde – specielt fordi du kan mærke det på pengepungen, når du gør noget forkert. (Du kan bruge helt ned til 50 kroner i budget, så det er ikke fordi, du bliver frarøvet hele formuen).

Jesper Balleby er min faste Adwords mand gennem 7 år. Fang ham og GeniAds her – han søger også jævnligt praktikanter, hvis du gerne vil ombord hos en af de skarpeste på området.

Sociale medier (ikke betalt)

Når jeg arbejder med sociale medier, arbejder jeg med betalte og ikke-betalte strategier. Disse strategier hænger dog meget sammen, med det er alligevel en god idé at skille disse ad, da det er to forskellige strategier, man skal udarbejde. De ting, der virker godt organisk, skal nødvendigvis ikke bruges til reklamer – og omvendt.

Guides

Gode kilder

Der findes et hav af gode kilder på området, men jeg vil dog anbefale, at du følger de store sider, som gør det godt. Herunder Oreos, Red Bull, Starbucks mv. Man kan lære utrolig meget af at følge de store drenge i klassen, fordi de altid optimerer ud fra deres erfaringer.

Øvelse
Denne øvelse hænger meget sammen med content marketing. (Det indhold, du deler på de sociale medier). Når du ikke skal bruge annoncekroner på at promovere dine indlæg, vil det kræve, at du skaber ekstra godt indhold – og tilmed meget af det – således du kan få noget ud af dit content.

Eksempelvis er det her blogindlæg på over 4.000 ord, og det tog mig 16 timer at skrive.

 • Vild med video? Start en Youtube kanal
 • Vild med billeder? Start en Instagram  & Pinterest profil
 • Vild med at skrive? Start din egen blog (som den jeg har her)
 • Vild med at tegne? Start din egen komikserie
 • Vild med storytelling? Start en Snapchat profil

Betalt socialt trafik

Den anden gren inden for sociale medier og markedsføring er betalt trafik. Ved hjælp af Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram og Pinterests annonceringsmuligheder, kan man ramme en meget segmenteret målgruppe. Desuden er sociale medier ofte en god kanal til at prøve ting af, fordi du kan arbejde med lave budgetter.

Det er en kunst i sig selv at sælge via. de sociale medier. Derfor hænger betalt trafik på de sociale medier ligeledes sammen med godt indhold og i særdeleshed dataanalyse, hvis man virkelig skal rykke.

Guides og kilder 

De sociale medier opdaterer konstant deres annonce platforme, og derfor er det ultra-vigtigt, at man altid holder sig up-to-date med disse platforme, herunder nye funktioner. Vær derfor opmærksom på, at en guide sagtens kan være mega god i dag, men at den måske er outdated om seks måneder.

 

Øvelse
Som du også ville gøre med Google Adwords, skal du her oprette en Facebook annoncekonto og en Facebookside (ellers kan du ikke få adgang til alle de sjove ting). Start ud med at have en blog og en Facebookside, og forsøg at drive trafik til din blog via. Facebook annoncering.Det bedste ved Facebook annoncering er, at du kan bruge helt ned til 5 kroner om dagen og stadig få data retur, der kan gøre, at du bliver klogere med tiden. Gør det et år, og du vil være ret skarp til Facebook annoncering. Det samme gælder i øvrigt med Twitter, Linkedin og Instagram. Jeg startede ud med Facebook, fordi det er den platform, der er nemmest at komme i gang med – i min optik hvert fald. Det er også det medie, hvor der er flest brugere og dermed det sted, hvor det er nemmest at få data retur.

Affiliate (reklame baseret markedsføring)

Vil du gerne hjælpe firmaer med at optimere deres indtjening? Eller vil du gerne arbejde med blogs, der kan optimere deres indtjening? Så kan affiliate markedsføring være det rette valg for dig. Det er i princippet hele området omkring optimering af reklamer på både blogs og hjemmesider, som du skal indover.

Guides

Gode kilder

Øvelse

Jeg var selv med til at starte Laane-siden.dk for 3 år siden (vi lå nr. 1 på kviklån på Google, og det gav en super forretning, men så blev konkurrencen for hård). Derefter startede jeg Gymfoodie.com, hvor jeg sidenhen har solgt diverse affiliate reklamer, ligeledes har jeg forsøgt mig med Google Adsense – alt sammen for at teste, hvad der virker.

Med andre ord handler det om at teste tingene af. Start en blog inden for et felt, som du har en passion for. Fokuser på content marketing, som du også kan læse om i dette indlæg, og skab deraf noget fedt indhold, som folk har lyst til at dele – når du har en vis mængde trafik, kan du bruge denne til at tjene penge.

Nyhedsbreve (e-mail marketing)

E-mail marketing er stadigvæk en af de mest sælgende kilder, når det kommer til e-commerce. Derfor er det også utrolig vigtigt, at man forstår, hvad der rører sig inden for dette felt.

Guides

Gode kilder

Øvelse
Jeg vil anbefale, at du forsøger at lære omkring e-mail markedsføring ved at få nogle sign-ups på dit nyhedsbrev. (Du kan oprette en konto på Mailchimp.com gratis, som er en af verdens største udbydere af e-mail software).

Det er en god måde at lære det på, da du får lov at opsætte kampagner og få rapporter retur og meget mere.

Content marketing (indholdsbaseret markedsføring)

Content marketing er kommet for at blive. I stedet for at basere dine salg og trafik på betalt annoncering, kan man i stedet for skabe noget indhold, som folk ønsker at komme tilbage til og derved slippe for at betale for hvert salg. Content kommer i mange forskellige former.

Om du er til tekstartikler, videoer eller billeder – er helt op til dig – content marketing handler i sin enkelthed om at finde ud af, hvad du har at tilbyde.

Guides

Gode kilder

Øvelse
Kunne du godt tænke dig at komme i gang med content marketing? Det er et flyvsk emne, og der er mange måder, hvorpå man kan komme i gang.

Lad os tage et par eksempler:

 • Vild med video? Start en Youtube kanal
 • Vild med billeder? Start en Instagram  & Pinterest profil
 • Vild med at skrive? Start din egen blog (som den jeg har her)
 • Vild med at tegne? Start din egen komikserie
 • Vild med storytelling? Start en Snapchat profil

Der findes ingen ABC inden for dette felt – det handler i bund og grund om, hvor din passion ligger. Hvis du hader at skrive, er det meget dumt at starte en blog, da du højst sandsynligt vil køre sur i det efter meget få uger.

Data analyse

Et område, der er i eksplosiv vækst, er data analyse. Du har nok hørt udtrykket, big data, før. I takt med at teknologien er blevet bedre, og flere er kommet til på internettet – bla. via smartphones – er der mere data til rådighed end nogensinde før.

Denne data kan virksomheder bruge til at optimere salgskanaler, reducere omkostninger, måle ROI og meget mere. Området er meget bredt, og de fleste har stadig svært ved at finde ud af, hvilke KPIer de skal måle på – så hvis du kan lære det, er du kommet godt fra start i et felt, hvor der med garanti er arbejde at hente i fremtiden.

Guides

Gode kilder

Øvelse

Hvis du starter en blog, bør du også oprette en Google Analytics konto. Selvom du ikke har meget trafik, vil du stadig være i stand til at måle alt, hvad der sker på din hjemmeside – i takt med at du bliver bedre til at skabe trafik, vil du også få mere trafik til din hjemmeside.

Det er altid godt at starte ud med en Google Analytics konto, når din hjemmeside er ny. Hvis du overtager en konto for en større virksomhed, kan det godt virke uoverskueligt.

Video markedsføring

Video markedsføring er boomende! Vi har bevæget os fra tekst til billeder og nu fra billeder til videoer. Der er ingen tvivl om, at video markedsføring er kommet for at blive – specielt med Snapchats indtog på markedet.

Guides

Gode kilder

Øvelse
Der findes et hav af muligheder for at bruge video til din markedsføring. Det er svært at lave en ABC guide til, hvad du skal gøre – fordi der er så mange muligheder, men lad os tage et par eksempler.

 • Har du et fysisk produkt? Lav en “Sådan bruger du produktet” video
 • Har du et bredt potentielt publikum? Så lav et community omkring det
 • Har du en god historie eller oplever interessante ting? Start en Snapchat og skab personlighed

Der findes en lang række studier, du kan tage ved lære af, og de burde give anledning til en lang række tiltag, der kan gavne lige netop den case, du sidder med.

Growth Hacking

Growth Hacking er et relativt nyt område, men er i princippet blot en beskrivelse af marketing tiltag, der kan give en hockeystick vækst via. simple eller avancerede ændringer i enten produkt eller kommunikation.

The Hockey Stick Forecasting

 

Det er svært at sige, hvordan man bliver god til Growth Hacking. Det handler i princippet om at have indsigt i mange af de aspekter, jeg har nævnt i dette indlæg, og derudover er det essentielt, at man kan jonglere imellem dem og dermed komme med en helt ny idé, der kan vækste en virksomhed.

På godt 6 måneder brugte jeg en Growth hacking strategi for Tattoodo.com, som resulterede i en vækst i antal besøgende – de gik fra 2.500 besøgende til over 2.000.000 pr. måned, og ligeledes gik de fra 2.000 Facebook likes til 2.000.000. Disse strategier var så skarpe, at jeg desværre ikke må uddybe dem i et blogindlæg grundet konkurrencemæssige fordele. (Dette blev ligeledes nævnt på TechCrunch bla.)

Gode kilder

Bøger du burde læse

Jeg læser rigtig mange bøger, for jeg har nemlig fundet en passion for det igen. Jeg læste slet ikke bøger under min uddannelse – det var kun, når jeg blev tvunget til det, og derfor har jeg ikke altid været flittig læser. Jeg har dog fundet ud af, at det nærmest er et must at læse bøger, hvis man ønsker at blive ekstraordinær god til noget.

En lille del af min samling
De fleste af bøgerne er købt på Amazon

Bøger købt fra Amazon

Bøger omkring markedsføring

 • The Growth Hacker, Ryan Holiday
 • The Dip, Seth Godin
 • Contagious, Jonah Berger
 • Peter Thiel – ZERO to ONE
 • Guy Kawasaki (Alt hvad han har skrevet)
 • Jab Jab Right Hook, Gary Vaynerchuk
 • Seth Godin (Alt hvad han har skrevet)

Der findes generelt ikke så mange bøger om markedsføring, når det kommer til den digitale vinkel. Der er mere at hente i forskellige blogs og studier, da de ofte giver et mere nuanceret billede af, hvad der virker. Der er dog nogle få forfattere, der har arbejdet for bla. Apple, Tesla, mv., som har reelle cases at tage udgangspunkt i.

Generelle bøger der har bidraget til min forståelse af markedsføring

I starten af min “bog karriere” læste jeg en masse selvudviklingsbøger og om at finde mit indre jeg (den klassiske, som de fleste af os falder i – jeg ved det), efterhånden, som jeg blev ældre, begyndte jeg at udbrede min bogreol med mere udfordrende bøger.

 • Elon Musk selvbiografi
 • Meditations, Marcus Aurelius
 • From ZERO to one, Peter Thiel
 • How to win friends and influence people
 • The Alchamist – Paulo Coleho
 • Personlig karma – Christian Stadil
 • The Magic of Thinking Big
 • Awaken the Giant Within – Tony Robbins
 • Unlimited Power – Tony Robbins
 • Steve Jobs selvbiografi

Jeg følger desuden Ryan Holidays reading list, hvor der ofte kommer rigtig mange interessante bøger op.

Kurser

En af de ting, der er flest af, når det kommer til online markedsføring, er kurser. Der findes et utal af kurser – specielt dem, der koster penge. I takt med at branchen er eksploderet, er der kommet så mange eksperter til, og det vælter frem med online kurser. Pas på!

Der findes virkelig meget skidt derude. Hvis du er i gang med at tilmelde dig et kursus, så brug lidt tid på at researche, hvem der står bag. Er det kendte navne, som har erfaringen med sig, eller er det nye upcoming navne, der måske søger en hurtig indtjening?

Pas på du ikke bliver snydt – du kan få rigtig meget information uden at tage et utal af kurser, der koster spidsen af en jetjager – og ofte er de kurser omkring sociale medier blot et krads i overfladen. Søg derfor hellere imod kurser der har ekspertise i fokus.

Kurser jeg anbefaler

Desuden kan Youtube også være en giftig faktor til at finde gode guides, der viser dig visuelt, hvordan du kommer fra A til B med en given opgave. Det har hjulpet mig mange gange, hvor jeg har siddet fast.

Uddannelser

Jeg vil ikke komme ind på, hvilke kommunikationsuddannelser du kan tage for at blive god til online markedsføring. I stedet for vil jeg give dig en liste over de uddannelser, jeg selv har hørt godt om.

 • Google Adwords certification (Er god og praktisk da du bliver testet)
 • Google Analytics certification (Er god og praktisk da du bliver testet)
 • Code Cademy (Brugte jeg til at lære CSS & HTML)
 • Online studier fra USA  (Jeg har selv taget et par af disse, og de er dyre, men der er få gode i blandt)
 • IT Universitet København (Jeg har hørt godt om stedet, men husk at det afhænger meget af, hvem der bidrager til din viden. Du skal helst ikke tage en uddannelse for at blive låst i kasser om, hvordan online markedsføring fungerer, fordi det er ikke der, du skaber de kreative resultater, så vær kritisk overfor de ting, du hører, og glem facitlisten).
 • Coursera (Meget kursus baseret, men fortjener stadig en plads her på listen) Der findes et hav af gode kurser, der kan give dig viden indenfor specifikke områder. Disse kurser kan også hjælpe dig i din afgrænsning af, hvad du gerne vil lave.

Netværk

En ting, vi gør alt for lidt i Danmark, er at netværke. Vi har en eller anden frygt for at bidrage til hinandens viden og forretninger. Det er så sørgeligt, at vi lever i sådan en kultur. Den bedste i Danmark til at netværke er Christian Stadil – han har, i min optik, en unik evne til at forbinde forretningsforbindelser med hinanden.

Når jeg ser, at man andre steder i verden, glædeligt deler ud af viden, og man forsøger at bidrage hvor man kan, bliver jeg inspireret til at gøre det samme. Du skal selvfølgelig ikke fortælle alle dine hemmeligheder, men du kan sagtens bidrage til folks forretninger uden at give for meget.

Jeg vil varmt anbefale Refuga, hvor Nikolaj Astrup, en af mine nære venner, forsøger at skabe en dialog mellem iværksættere ved at tage dem med på diverse udflugter rundt omkring i verden.  Du lærer samtidig en masse om dig selv, og du får med garanti et stærkt netværk med derfra.

# Gør dette, ellers bliver du aldrig god!

Lad os komme tilbage til den titel, jeg brugte på Facebook, om, hvorfor du aldrig bliver god til online markedsføring – medmindre du gør dette!

Dem, jeg kender, der er rigtig dytige til online markedsføring – såsom Jesper Hvejsel fra Made4men.dk, Nikolaj Astrup fra Refuga, Jesper Balleby fra Geniads, Henrik Ernst, Rune Jensen fra Rankscanner – er blevet ufattelige gode, fordi de har et drive for at lære og for konstant at udfordre det, de ved og derved afprøve nye taktikker.

Med andre ord – hvis du tror, du kan hygge dig igennem et par PDF filer omkring et af områderne, jeg nævnte ovenover – så er du i den forkerte branche.

Der kommer nye sociale medier til konstant – der findes ingen guide til SnapChat, go test it.

Der findes selvfølgelig en række uddannelser og kurser, der kan give dig en god grundviden om markedsføring – det skal man ikke undervurdere – men hvordan skal man kunne lave en uddannelse i noget, der sker i morgen?

Online branchen går for stærkt i øjeblikket – så det handler om, at du skal følge med.

Der kommer et nyt sociale medie konstant – der findes ingen guide til Snapchat eksempelvis, men store brands som Coca-Cola, Starbuks og mange flere er allerede kommet på – hvad med, at du fulgte dem og fik gode ideer, eller endda endnu bedre – få helt nye ideer!

Det er både charmen og det frustrerende – at der er ikke en ABC guide – fordi der ikke er nogen, der har gjort det før. Du kan afprøve nye veje, og du vil gå forkert 100 gange, før du finder den rigtige – men det er charmen ved online markedsføring.

Jeg har set mange eksempler på dygtige kommunikationsuddannede, der desværre slet ikke fanger et givet publikum på de sociale medier – jeg laver de samme fejl – men det er for at sige, at man desværre ikke kan komme de sociale medier og brugernes adfærd ned i kasser eller modeller – du kan prøve – men som Peter Thiel (investor i bla. Facebook, Twitter mv.) skriver i hans verdenskendte bog:

The next Bill Gates will not build an operating system. The next Larry Page or Sergey Brin won’t make a search engine. And the next Mark Zuckerberg won’t create a social network. If you are copying these guys, you aren’t learning from them.”

Fik du den pointe? Det er en fantastisk måde at anskue digitalisering på – de fleste gør det samme som alle andre – og fejler. Tænk på Google+. Google kan nedsætte et team af de dygtigste mennesker i verden med formålet at bygge et social medie – selv de formåede det ikke engang, fordi de netop forsøgte at lave en kopi af Facebook og Twitter.

Samtidig sad der en mand ved navn Evan Spiegel, som tænkte, at vi skulle kunne sende billeder til hinanden, der kun kan ses få sekunder. Han er manden, der skabte Snapchat. Et af de hurtigste voksende sociale medier i øjeblikket!

Konklusion

Jeg håber, du fik en afklaring omkring, hvordan man kan blive god til online markedsføring. Det er bestemt ikke alle ovenstående områder, jeg behersker, men jeg ved en del om alle områderne, og jeg har så valgt at dykke ned i sociale medier (betalt og ikke-betalt), content marketing og data analyse. Det har dog også taget mig 7 år at lære.

Der er endnu flere områder end ovenstående indenfor online markedsføring. Nogle af dem er lidt mere tekniske såsom CRO (Konverteringsoptimering), teknisk SEO, linkbuilding, personlig branding og mange flere, og der kommer hele tiden nye områder til.

Jeg kunne vildt godt tænke mig dine input til at blive bedre til online markedsføring – eller ethvert andet felt indenfor IT – hvordan holder du dig up-to-date, og hvad vil du gerne blive bedre til?

Fik du noget ud af mit indlæg her? Så vil det betyde alverden for mig, hvis du gider at trykke på den blå knap herunder. Det tager 2 sekunder, og det resulterer i en lille deling på din Facebook profil, men det betyder alverden for mig 🙂

facebookdksharebutton

Kommentarer

 1. Goddag Micky.

  Det er første gang jeg kommer forbi din blog. Hvilken én af slagsen.
  Jeg står netop overfor udfordringen at jeg gerne vil i gang med at læse digital markedsføring på ITU eller i udlandet. Denne artiklen har kastet en masse lys over de problemstillinger jeg øjner i øjeblikket.

  Kan man muligvis træffe dig pr. mail eller telefon hvis man gerne vil have flere input?

  De bedste hilsner
  Karina Pedersen

 2. Hej Micky,

  Rigtig god artikel. Kommer omkring rigtig mange gode ting og forklarer dem forståeligt.
  Dog er jeg gevaldigt træt af de socialmedia links der i venstre side. De gør teksten helt ulæselig når jeg læser fra min mobil, da de går langt ind over teksten og fylder næsten hele højden.

  Ellers glimrende!

  Vh
  Jakob

  1. Hejsa Jakob

   Fedt du lige skrev den besked – det skulle gerne være fikset nu.
   Jeg tester p.t nogle nye knapper til de sociale medier, fordi de gamle var tunge at loade og der er bedre tracking på disse nye. Håber det er bedre nu.

   Tak fordi du læste med!

 3. Hejsa Micky

  Du underviser ikke nogen steder? Hvis man kunne købe et kursus af dig ville jeg gerne være med. Kan du sende link til de steder du afholder sådanne?

  Mange tak for alle de gode guides, jeg har lige færdiggjort min studentereksamen og leder netop efter uddannelser indenfor e-handel og sociale medier.

  Hilsen Asbjørn

  1. Hejsa Asbjørn – jeg arbejder p.t på at få lov at holde kurser forskellige steder. Jeg skal nok smide noget information herop på siden så snart jeg har mere.

   Mange tak for din kommentar. Det betyder meget for mig.

   Mvh
   Micky Weis

 4. Hej Micky

  Tak for et super godt indlæg.

  Lige til info er dette link dødt:

  Social Media Examiner begynder guide til sociale medier (Engelsk)

  Venlig hilsen
  Rejsespion.dk

 5. Hej Micky
  Jeg kan forstå, at det er et ældre og indlæg, jeg er faldet over, men det holder stadig 100%
  Jeg står i den situation, at jeg netop har sagt mit lærerjob op gennem mange år, fordi jeg simpelthen ikke havde lyst mere. Og jeg har ingen anelse om, hvad jeg skal i gang med, bortset fra de obligatoriske møder i a-kassen samt ansøge jobs jeg ikke har lyst til at få.
  Jeg har gennem det seneste års tid eller mere taget mig selv i at blive fordybet i blogs og artikler om markedsføring, e-handel og sociale medier; områder som jeg absolut INGEN erfaring har med, men som jeg tydeligvis har fattet stor interessere for alligevel, så noget siger mig, at jeg skal bevæge mig i en hel anden boldgade arbejdsmæssigt, hvis jeg ikke skal brænde ud, og dette indlæg har hjulpet mig mere end noget andet, jeg har læst, for mit største problem er, at jeg IKKE formår at begrænse mig. Jeg læser ALT og bliver ikke en skid klogere – jeg bliver stresset!

  Du har fået mig overbevist om, at jeg SKAL starte et sted og gå i dybden med det område, inden jeg kigger andre steder hen. Så nu prøver jeg det

  Tusind tak

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 års tips og tricks?

På LinkedIn deler jeg hver uge tips og tricks med mere end 7.000 følgere. Det er gratis at følge med og du kan altid “unfollow” mig igen. Vil du være med?

Gratis tips og tricks »