E-commerce

Organic Basic

Læs hvordan vi arbejdede med Organic Basic

Kort introduktion

Hvem er Organic Basics?

Organic Basic er en dansk virksomhed der nu også har base i USA – San Fransisco. Fokusområdet er organisk undertøj der både er godt for sundheden og for miljøet. Gennem forskellige grene af undertøj har teamet formået at skabe en solid succes i både indland og udland.

Hvilke udfordringer stod Organic Basic overfor?

Problemstillinger

Når man vokser med den hastighed og gerne vil udover landegrænserne er det vigtigt med stærke KPIér og hånden nede i mulden. Med ansvaret for alt data analyse, Facebook annoncering og brandtiltag har jeg sammen med teamet fungeret som ekstern growth hacker. Et team og en process jeg nyder at være en del af.

Amazon markedsføring

E-commerce rådgivning

Facebook markedsføring

madsfibiger

Mads Fibiger Rasmussen - Founder & CEO of Organic Basics

Micky adskiller sig fra mange andre digitale marketingskonsulenter på flere områder, men nok vigtigst af alt har hans erfaring som CMO i raket-voksende internetvirksomheder gjort, at han er meget hurtig til at sætte sig i kundens sted. Han har enorm god forståelse for både bløde branding værdier, samt hårde ROI metrics. Micky adskiller sig ligeledes ved at mestre teknisk analyse af samtlige online kanaler, herunder SEO, Facebook, Adwords, Amazon, etc. – det er sjældent at finde en konsulent der både har den tekniske forståelse, og den strategiske CMO forståelse. Det er desuden en fornøjelse at arbejde sammen med en konsulent, der er i stand til at arbejde så dynamisk og fleksibelt som Micky gør. Bedste anbefalinger herfra.

200

order hver måned via Facebook

20

timers skype

50

procent lavere CPA

Kom forbi og sig Hej!

Jeg har kontor i hjertet af Aarhus hvor jeg altid har kaffe på kanden. Kom forbi og lad os sammen finde frem til en løsning hvorpå jeg kan hjælpe netop jeres virksomhed. Jeg er tit på farten, så giv mig lige et praj for du / I kommer forbi.