Digital strategi

Mængden af digitale kontaktflader spillere højere og højere krav til dem, der gerne vil blande sig på den digitale scene. Min rolle er at sætte en retning og tage det overordnede ansvar for den digitale strategi.

Activity

Skal vi tage jeres digitale strategi til næste niveau?

I fællesskab sætter vi nogle KPI'er op for jeres virksomhed, og vi udarbejder en strategi samt fastsætter rammerne for, hvordan vi hvert kvartal realiserer de målsætninger, vi har opsat i fællesskab. Det er dog alfa omega, at medarbejderne i din virksomhed bliver klædt på til at bidrage til strategien.

Et samarbejde strækker sig som regel over 3, 6, 9 eller 12 måneder og tager udgangspunkt i jeres nuværende situation og jeres data. Jeg arbejder som en slags ekstern CMO, hvor jeg bringer hele den digitale palette i spil og sørger for, at I er klædt bedre på til at varetage de forskellige online discipliner, der findes.

Ansøg som kunde
micky-thumbnail-1 pattern

Den digitale strategi & sparring

Jeg tager altid udgangspunkt i en gennemgående analyse af virksomheden. Oftest vil dette starte ud med en workshop i virksomheden. Det giver undertegnede det bedste billede af virksomhedens værdier, interesser og visioner for den fremtidige strategi.

Med over 10 års erfaring indenfor e-commerce & digitalisering generelt har jeg set det meste. Jeg har undervist mange forskellige medarbejdere, blandt andet i ARLA, Firtal og mange andre virksomheder, hvor jeg har haft ansvaret for store teams og omsætninger på den anden side af 100 millioner kroner.

Med denne erfaring i bagagen vil jeg bringe alle de ting, jeg har set igennem årene, i spil for jeres virksomhed, så vi i fællesskab kan flytte virksomheden til næste niveau.

Digital rapportering & forskellighed

Alle virksomheder er forskellige. Det er vigtigt for mig at understrege. Jeg mener ikke, at en strategi kan sættes i én kasse og sælges på et samlebånd. Tværtimod.

Jeg tager aldrig mere end 12-15 cases ind på samme tid, og jeg dykker ned i hver enkelt virksomhed. Jeg kender ejere, dækningsgrad og produkter. Generelt involverer jeg mig ikke i forretninger, som jeg ikke forstår.

På den måde sikrer jeg det bedst mulige outcome for de virksomheder, jeg arbejder med – og det er nu engang de mennesker, der er bag en case, som har størst betydning for, om casen får succes eller ej. De rigtige mennesker giver energi – og jeg brænder for at være en del af den gode energi.

Min process

one
01Gennemgang

Vi starter altid med at gennemgå jeres målsætning for jeres digital indsats. Hvor er I nu, hvad har virket, og hvor skal vi starte? Mangler der at blive opsat tracking? Har vi de rigtige ressourcer in-house?

two
02Værktøjer

Når vi har fastlagt målsætningen, kigger vi på de redskaber, der kan gøre os klogere på hvor vi skal sætte ind. Vi gennemgår analyserne i fællesskab og får klarlagt strategien. Værktøjerne skal fungere som pejleparametre for retningen.

three
03Rapportering

Vi udfører arbejdet i fællesskab, så jeres team får en forståelse for, hvilke parametre der kan skrues på og, hvordan man bedst arbejder med den digitale strategi. Dertil tager vi en status på fremgang og læring.

Uforpligtende oplæg

Jeg svarer næsten altid indenfor 24 timer.

Jeg har desværre ikke plads til at tage alle cases ind, og det er heller ikke sikkert, at jeg er det rigtige match for jer. Er det tilfældet, vil jeg dog forsøge at sende jer videre til kollegaer i branchen, der kan hjælpe.

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.

  rating
  Vi har gennem længere tid haft Micky tilknyttet som konsulent i forhold til Facebook annoncering og generel sparring på digital strategi. Det har indtil videre været en stor succes, hvorfor vi nu også har valgt at åbne op for Amazon med Mickys hjælp. En super kompetent person med faglige evner man får svært ved at finde andre steder. Kæmpe anbefaling herfra!
  Lau Kjær Knudsen

  Stifter, Noella Fashion

  rating
  Vi er VANVITTIG glade for samarbejdet med Micky Weis, Micky går lige altid det ekstra skridt. Han engagere sig meget i samarbejdet, og er altid klar med gode råd og hjælp. Sjældent har vi følt, at en samarbejdspartner går lige så meget op i projektet som os selv. 6 stjerner herfra. Altså hvis 6 er MAX. Ellers flere.
  Kristoffer Glerup

  CEO, SACKit

  rating
  Jeg har brugt Micky til min SEO optimering med stor succes. Micky er fleksibel, og har også en naturlig interesse i dit produkt og optimering af din forretning. Vi har set tydelig resultater efter vi tilknyttede Micky.
  Morten Pedersen

  Direktør, partner hos DiningSix