Pinterest annoncering

Pinterest annoncering er kommet for at blive, og i min optik giver mediet en rigtig god oplevelse for brugerne. Det content, som vises organisk på platformen, matcher nemlig rigtig fint det content, som annoncørerne leverer. Jeg tror på, der er et stort potentiale i netop Pinterest, og at det er en annonceplatform, der står over for vækst.

pinterest-mw

Hvorfor Pinterest annoncering?

Pinterest har ikke altid haft det nemt. Mediet har manglet den essentielle brugermasse, som Facebook, Instagram og Snapchat har nydt godt af.

Dog er der et stort potentiale i netop Pinterest; de har nemlig været gode til at holde fokus på kvalitet, og de har formået at skabe en platform, hvor det content, man browser, hænger ekstremt godt sammen med de annoncer, man får vist. Jeg oplever desuden, at der kommer flere og flere solide cases på mediet. Deres brugervækst er stadig stigende, og mængden af annoncører er forholdsvis lav - hvert fald lidt endnu - så jeg ser gode muligheder for at være firstmovers på platformen.

Ansøg som kunde
micky-thumbnail-1 pattern

Min process

one
01Gennemgang

Vi starter altid med at gennemgå jeres målsætning for jeres Pinterest annoncering. Har I styr på jeres egen profil? Hvor stor er konkurrencen, og hvad kan vi forvente os? Har vi det visuelle content, der skal til?

two
02Værktøjer

Når vi har fastlagt målsætningen, kigger vi på de redskaber, der kan gøre os klogere på, hvor vi skal sætte ind. Vi gennemgår analyserne i fællesskab og får klarlagt strategien.

three
03Rapportering

Vi udfører arbejdet i fællesskab, så jeres team får en forståelse for, hvilke parametre der kan skrues på, og hvordan man bedst muligt arbejder med Pinterest. Vi sørger for, at jeres rapportering er knivskarp, så I har styr på resultaterne.

Uforpligtende oplæg

Jeg svarer næsten altid indenfor 24 timer.

Jeg har desværre ikke plads til at tage alle cases ind, selvom jeg gerne ville. Det er dog heller ikke sikkert, jeg er det rigtige match for jer. Hvis det er tilfældet, vil jeg se, om jeg kan sende jer videre til dygtige kollegaer i branchen.

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.

  rating
  Micky is a dedicated and passionate online expert with a distinct knowledge and experience within social media. We were honored that Micky, despite running a business on his own, would take on the task of participating in our advisory board. Micky is the kind of guy you would want to keep close in your network as he can always contribute with value adding inputs. Though the very best part about Micky is his always good mood and enthusiastic approach to new tasks.
  Mikkel Harken Salling

  CEO at Firtal Group

  rating
  Jeg har oplevet på nærmeste hold, hvordan Micky arbejder struktureret og effektivt med online markedsføring for Kreakassen.dk, og det har været en sand fornøjelse. Mickys har stor erfaring og knowhow mht. hvad der virker for forskellig virksomheder, målgrupper og budskaber, og kan omsætte denne viden til en effektiv online marketing-strategi. Samtidig kan Micky selv stå for eksekveringen af strategien via sociale medier, mails osv. Denne fantastiske evne til både at arbejde på det strategiske, taktiske og operationelle plan, er der ikke mange der mestrer. Som person er Micky reel, hjælpsom, passioneret og super dygtig. Kort sagt er Micky en kæmpe gevinst for enhver virksomhed, der ønsker hjælp til at planlægge og eksekvere en online marketing-strategi, og Micky har min varmeste anbefaling.
  Andreas Dirksen

  Stifter af PLUSBOG & Angel investor

  rating
  Jeg har benyttet Micky mange gange gennem årene til hjælp og rådgivning af marketing på alle fronter. Sociale medier, SEO, linkbuilding og brand management. Der hersker ingen tvivl om at Micky er “go to guy” og er i min optik en af danmarks klart skarpeste og mest kompetente indenfor sit felt. Dertil er jeg meget stor tilhænger af Micky´s eksekveringsevner og databaseret tilgang og mindset, det stemmer godt overens med hvordan jeg driver forretning. Deter med til at sikrer en KPI og mål drevet virksomhed, med klare forventninger og struktur. Jeg kan anbefale Micky til alle typer virksomheder.
  Brian Tange

  Serieiværksætter & forelæser på CBS