Sociale medier

Sociale medier – En forbandelse eller en mulighed?

Sociale medier er kommet for at blive, det er der efterhånden ingen tvivl om. Det er blevet vores fortrukne kommunikationsmedie og den yngre generation kan nærmest ikke drives væk fra skærmen og bruger størstedelen af deres tid på disse platformen.

Med over 2,5 milliarder aktive brugere om måneden, er Facebook stadig den største spiller på verdensplan, men der kommer flere og flere til. Desuden begynder flere af de nytilkomne platforme at være mere attraktive i deres annonceringstilbud, da de har lært af deres “storebrødre” i Facebook og Google, hvordan man bygger en annonceringsmaskine.

Der er meget diskussion om hvorvidt de sociale medier er en mulighed eller nærmere skal se som en trussel mod vores mentale helbred. Jeg har igennem de sidste 12 år, brugt millioner af penge på diverse platforme, og jeg ser en tydeligt effekt fra virksomhedernes side, at det kan betale sig. Om det psykologisk set har en negativ effekt, vil jeg lade psykologer og læger om at vurdere, der er ingen tvivl om at vi skal have fokus på vores skærmtid, men vi får nok ikke et samfund i fremtiden uden teknologi.

Hvordan bruger man bedst sociale medier i sin markedsføring? Læs alle mine indlæg om emnet herunder.

Hvordan ville jeg markedsføre en ejendomsmægler?
plus

Hvordan markedsfører man en ejendomsmægler? Vi har været igennem en del forskellige brancher efterhånden, og jeg er glad for, at der kommer flere og flere […]
Læs det fulde svar

Hvordan ville jeg markedsføre en bager?
plus

Hvordan ville jeg markedsføre en bager? Som et nyt tiltag vil jeg – hver uge – komme med mine bud på, hvordan man kan markedsføre […]
Læs det fulde svar