Søgemaskineoptimering

Sådan arbejder vi med SEO

Hvorfor SEO?

SEO, som også er kendt under betegnelsen “søgemaskineoptimering”, er en af de vigtigste online-discipliner. Over 70% af alle køb i Danmark starter via. Google. Hvis du ikke er synlig i søgemaskinerne, får du – med andre ord – ingen salg eller besøgende på din hjemmeside. Googles algoritmer nærmer sig kunstig intelligens, hvilket stiller høje krav til din hjemmeside, såfremt du vil have det maksimale ud af  SEO.

 

Jeg har arbejdet med online markedsføring siden 2009, og min mission er enkel: At hjælpe dig med at lære, udnytte og forstå den digitale verden. Vil du sælge mere? Have mere trafik? Eller vil du blot i gang med at lære?

Den tekniske del

Den tekniske del er ofte den mest udfordrende. Her skal man ind og arbejde med elementer som hastighed, kodeoptimering, billedestørrelser og serveropsætning.

 

Vi starter altid med at tage et kig på den tekniske del. Når vi indgår et samarbejde, laver vi således en større rapport, der omhandler alle de tekniske elementer for den enkelte side på din hjemmeside. Det kan variere meget fra side til side, hvilke elementer der ikke fungerer, og rapporten kan således være kompleks.

 

Når vi har gennemgået den tekniske rapport, tager vi udgangspunkt i de vigtigste ting og får optimeret disse.

Den interne del

Den interne del omhandler i høj grad content marketing.

 

Vi tager udgangspunkt i jeres nuværende trafik, hvis jeres website har eksisteret tilstrækkeligt længe til at modtage data. Har I kørt annoncering via. Google Adwords kan vi ligeledes udtrække denne data og bruge den i forbindelse med vores SEO optimering.

 

Den vigtigste del er at kortlægge de landingssider, der giver mest værdi for siden, og ikke blot gå efter de sværeste søgeord og landingssider.

Den eksterne del

Den eksterne del omhandler alt det, der sker uden for din egentlige hjemmeside. Her taler vi altså om områder såsom PR, linkbuilding og samarbejde med influencers.

 

Vi arbejder tæt sammen med journalister og skriver bla. pressemeddelelser, som gør, at vi hurtigt opnår resultater. Denne disciplin og del af SEO er on-going, da man altid har gang i nogle tiltag, der kan forbedre de placeringer, man har i søgeresultaterne.

Er det magi?

Nej – sådan fungerer et samarbejde

Gennemgang

Vi starter altid med at gennemgå jeres målsætning for jeres SEO indsats. Hvad er omfanget? Hvor stor er konkurrencen, og hvad kan vi forvente os?

Værktøjer

Når vi har fastlagt målsætningen, kigger vi på de redskaber, der kan gøre os klogere på, hvor vi skal sætte ind. Vi gennemgår analyserne i fællesskab og får klarlagt strategien.

Rapportering

Vi udfører arbejdet i fællesskab, så jeres team får en forståelse for, hvilke parametre der kan skrues på, og hvordan man bedst arbejder med SEO. Vi sørger for, at jeres rapportering er knivskarp, så I har styr på resultaterne.

Søgemaskineoptimering med hjertet

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

 

  • Er der potentielle Growth Hacks?
  • Er alt sat rigtigt op?
  • Hvor kan vi skalere, og hvad kan vi slukke for?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.