Hvorfor kan jeg ikke tagge produkter på Instagram?

Desværre oplever flere at de ikke kan tagge deres produkter via Instagram shopping. Det kan der være flere årsager til. Ofte er det fordi man ikke er blevet godkendt og det kan ses under indstillinger i Facebook’s Business Manager under kataloget. Det man kan gøre, er at læse deres retningslinjer og sørge for at overholde dem. Dertil kan man ansøge igen. Husk at siden skal være tilgængelig for alle – og der vil være kategorier der ikke får lov at køre Instagram shopping.

Instagram shopping fungerer oftest bedst i brancher såsom fashion, smykker og boliginteriør. Jeg vil anbefale at man får tagget URL’ adresserne op således at man kan se trafikken i Google Analytics og vurderer om det er tiden værd at gøre. Det er kun virksomhedskonti på Instagram og virksomheder med tilknyttet katalog der kan tagge produkter. Det vil sige at eksterne partnere såsom influencers ikke kan.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 års tips og tricks?

På LinkedIn deler jeg hver uge tips og tricks med mere end 7.000 følgere. Det er gratis at følge med og du kan altid “unfollow” mig igen. Vil du være med?

Gratis tips og tricks »