Workshops & foredrag

Kurser og workshops

I mere end 10 år har jeg arbejdet med online markedsføring. Jeg er jeg stødt på utallige udfordringer gennem tiden, jeg har brugt dyre lærepenge, og jeg har gransket de største kilder for nyttig viden inden for mine områder.

 

Mit største ønske er at videreformidle min viden, så du ikke behøver lave de samme fejl, men derimod kan tage ved lære af dem, jeg allerede har begået.

 

Jeg har længe formidlet min viden omkring førnævnte discipliner gennem blogindlæg, men jeg har gentagne gange taget denne form for videreformidling op til revision, for jeg tror på, at man lærer bedre, når der er mulighed for dialog. Derfor tilbyder jeg nu skræddersyede kurser og workshops for såvel virksomheder som uddannelsesinstitutioner. 

 

Et kursus eller en workshop giver mulighed for at stille spørgsmål, og netop denne “funktion” mener jeg er essentiel i forhold til at opnå det ultimative udbytte.

Få et uforpligtende tilbud

Alle forløb bliver skræddersyet ud den enkelte virksomheds behov

Online markedsføring

Vil du gerne uddanne dine medarbejdere inden for disciplinen online markedsføring, så din forretning kan løftes til næste niveau? Eller ønsker du selv et dybere kendskab til disciplinen?

Ekstern CMO

Mangler din forretning en Chief Marketing Officer, der kan stå i spidsen for jeres markedsføringsstrategi, herunder udformning, eksekvering og rapportering?

Sociale medier

Vil du gerne uddanne dine medarbejdere inden for disciplinen online markedsføring, så din forretning kan løftes til næste niveau? Eller ønsker du selv et dybere kendskab til disciplinen?

Dataanalyse

Du ved formentlig allerede, hvor meget data betyder for en webshop! Men har du egentlig begreb om, hvordan du kan bruge data til at blive endnu klogere på, hvem dine kunder er?

Søgemaskineoptimering

SEO er et buzzword, som du helt sikkert har stiftet bekendtskab med, hvis du driver en webshop! Men har du 100% styr på disciplinen?

Kom forbi og sig Hej!

Jeg har kontor i hjertet af Aarhus, hvor jeg altid har kaffe på kanden. Kom forbi og lad os snakke om, hvordan jeg kan hjælpe med at tage jeres forretning til det næste niveau. Jeg er tit på farten, så giv mig lige et praj, inden du/I kommer forbi.