Hvad er data analyse?

Data analyse og data mining er fremtidens form for e-handel. Da vi lever i en teknologisk tidsalder hvor alt bliver tracket kan vi også bruge det til vores egen fordel hvis man driver online forretninger. Uanset om du er lokal bager eller driver en større webshop er data vejen frem. Data kan med andre ord skalere din forretning og mindske dine omkostninger fordi du bliver bevidst omkring brugeradfærd og hvilke trafikkilder du egentlig skal fokusere på.

Løsning

Data analyse omfatter oftest at vi kigger på opsætningen af jeres tracking og hvad jeres formål er. Er det online salg? Er det flere kunder i en fysisk butik eller hvad vil du gerne med din online tilstede værelse? Ud fra dette bygger vi en strategi baseret på data og konkurrentanalyse.
Det omfatter ofte.

Hvad omfatter det?

Da Facebook annoncering er et utrolig bredt område der spænder over mange forskellige værktøjer er det også svært at sige hvordan lige præcis din case gribes an før vi faktisk kommer i gang. Oftest omfatter det dog:

  • Gennemgang af Google Analytics
  • Strategiudformning
  • Konkurrentanalyse
  • Uddannelse af personale i brug af data
  • Opsætning af personlige dashboards

Hvad koster det?

Data analyse prisfastsættes udfra størrelse og ønsker. Hvis du driver en lokal bager kan det være du har interesse i at se hvor folk bliver eksponeret for dit brand – det er eksempelvis en mindre opgave end hvis gerne vil have kortlagt customer journey for en større webshop.

Spørg i stedet for dig selv: Vil du ikke gerne have styr på dine data?

Udtalelse

Kontakt mig herunder

Navn (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Emne (skal udfyldes)

Din besked (skal udfyldes)