Hvad er Facebook annoncering?

Facebook annoncering giver lidt sig selv. Det er de annoncer du bliver eksponeret for på Facebook. Da flere og flere annoncører kommer på Facebook bliver konkurrencen også større og større.

Derfor stiller det i dag store krav til elementer som målgruppesegmentering, håndtering af Power Editor (Facebook’s avancerede annonce platform) og den kreative del. Ligeledes skal man være varsom omkring tracking delen da Facebook også gerne vil tjene penge.

Løsning

Altid udgangspunkt i en 360 graders analyse. Vi kigger på jeres budget, hvilken målsætning i har med Facebook og hvordan det går i spil med jeres generelle online strategi.

Hvad omfatter det?

Da Facebook annoncering er et utrolig bredt område der spænder over mange forskellige værktøjer er det også svært at sige hvordan lige præcis din case gribes an før vi faktisk kommer i gang. Oftest omfatter det dog:

  • Kampagneformål
  • Opsætning af tracking til at forstå investering
  • Opsætning af målgruppe
  • Uddannelse af personale i SEO
  • Udforming af kreative kampagner ud fra jeres design guidelines
  • Opfølgning og rapportering

Hvad koster det?

Facebook annoncering er en meget svær størrelse at prisfastsætte da det afhænger meget af det budget man kører. Jeg har håndteret månedlige budgetter på 200.000,- og det er klart at ved den type størrelse der er mere drift end ved kampagner på 5-10.000.

Jeg kører ikke med procentdel af jeres budget da det skaber forskellige hensigter (vi skal jo gerne tjene penge til jeres forretning).

Spørg i stedet for dig selv: Hvorfor ikke få testet Facebook af for jeres virksomhed?

Udtalelse

Kontakt mig herunder

Navn (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Emne (skal udfyldes)

Din besked (skal udfyldes)