Hvad er SEO?

Har du styr på din SEO kurve – går den op eller ned? Er annoncering blevet for dyrt? Vil du gerne have styr på din platform? Vil du vide hvor du skal sætte ind?

I gennem de seneste 6 år har jeg arbejdet med SEO også kendt som søgemaskineoptimering. Med et utal af cases og konkret erfaring med Google’s algoritmer ved jeg hvad der virker og hvilke faldgrupper man skal holde øje med.

Vidste du at Google står for omtrent 60-70% af alt salg til e-commerce forretninger?

Løsning

Uanset hvilket område vi snakker om starter jeg altid med en analyse af lige præcis din case. Det kan være en større 360 graders analyse hvis du ønsker det – hvis du er overbevist om det er SEO der er vejen frem, går vi direkte til en grundig SEO analyse for at vurdere potentialet.

Hvad omfatter det?

Da SEO er et utrolig bredt område der omhandler flere og flere elementer på siden og eksternt så er det svært at lave en komplet liste over hvordan et samarbejde vil foregå. Herunder kan du se de hyppigste elementer jeg kigger efter.

  • Teknisk analyse
  • Søgeordsgennemgang
  • Content marketing baseret på SEO
  • Uddannelse af personale i SEO
  • Konkurrentanalyse & markedspotentiale
  • Linkbuilding & link strategi

Hvad koster det?

Når jeg har lavet en analyse ved jeg også hvilke værktøjer jeg skal have op af værktøjskassen.

Online markedsføring og pris er en meget svær størrelse. Der er altid nogle der kan gøre det billigere og dyrere – det handler meget om setuppet.

Jeg har ingen timepris fastlagt eller faste priser for eksempelvis analyser. Alle mine cases bliver taget individuelt hvor vi kigger på arbejdsmængden, budgetstørrelse og ønsket resultater og hastighed.

Det er min erfaring at man på denne måde sikrer et langtidsholdbart samarbejde til gavn for begge parter.

Spørg i stedet for dig selv: Har du råd til at lade være med blot at komme i gang?

Udtalelse

Kontakt mig herunder

Navn (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Emne (skal udfyldes)

Din besked (skal udfyldes)