Hvad kan jeg gøre for dig?

Vi finder i fællesskab et setup, der matcher jeres behov!

360 graders eftersyn på jeres markedsføring

De sidste 10 år har jeg arbejdet med digital markedsføring. Jeg har siddet med alt fra store e-commerce forretninger til personlige brands såsom Ami James, Christian Stadil og Mark Wosgerau. Ligeledes har jeg arbejdet med lokale butikker såsom bagere og tøjbutikker, som ligeledes behøver en digital strategi.

 

Jeg tror på, at alle forretninger kan have gavn af de digitale kanaler uanset branche og produkt.

 

Et samarbejde med mig indebærer, at vi gennemgår jeres digitale strategi. Vi tager et kig på, hvor jeres virksomhed befinder sig i dag, og yderligere ser vi på, hvor I ønsker at flytte forretningen hen. Mit motto er, at vækst kommer gennem læring, så det er mit ønske, at I skal lære det, jeg ved. På denne måde sikrer vi gennemsigtighed, og vi sørger for, at I bliver klædt på til at varetage discipliner inden for online markedsføring.

Foredrag og kurser

Det er efterhånden blevet en nødvendighed, at virksomheder – uanset størrelse – får en forståelse for den digitale værktøjskasse, hvis de vil overleve i den digitale jungle, der blot vokser og bliver endnu mere kompleks. En bonus er naturligvis, at man som virksomhed kan undgå dyre konsulenttimer og bureauer, og i stedet kan man benytte sig af in-house kompetencer.

 

Jeg tror på, at dette er den rigtige strategi. Derfor tilbyder jeg kurser og foredrag i alt fra digital markedsføring på begynderniveau til e-commerce og generelt uddannelse indenfor de områder, jeg beskæftiger mig med.

 

I samarbejde skræddersyer vi et kursus, eller foredrag, der passer til jeres virksomhed samt jeres ansattes niveau.

 

Fra min tid som CMO i Firtal Web A/S ved jeg, at det er vigtigt, at man uddanner sit personale på bedste vis. Personligt holder jeg meget af at påtage mig rollen som underviser, og jeg elsker at lære fra mig, så vi sammen kan blive klogere på online markedsføring.

Kom forbi og sig Hej!

Jeg har kontor i hjertet af Aarhus, hvor jeg altid har kaffe på kanden. Kom forbi og lad os snakke om, hvordan jeg kan hjælpe med at tage jeres forretning til det næste niveau. Jeg er tit på farten, så giv mig lige et praj, inden du/I kommer forbi.