Din digitale partner

Søger du en strategisk partner inden for digital markedsføring?

I mere end 14 år har jeg været med til at forme digitale strategier og drive online vækst for alt fra velkendte personlige brands som Ami James, Christian Stadil og Mark Wosgerau, til store e-commerce spillere og lokale erhvervsdrivende som bagere og tøjbutikker.

Min erfaring spænder bredt, men ét har alle mine kunder haft til fælles: Den transformation og vækst de har oplevet gennem potentialet i digital markedsføring.

I dagens digitale verden er det afgørende for enhver virksomhed, stor som lille, at mestre de digitale kanaler for at kunne konkurrere og vokse. Derfor har jeg valgt at tilbyde en mere holistisk tilgang til digital markedsføring. Jeg forstår, at succes online er en kombination af mange elementer, der arbejder sammen – fra SEO og sociale medier til content marketing og e-mail kampagner.

Uanset din branche, dit produkt eller din service, vil jeg kunne hjælpe dig med at skræddersy en digital strategi, der vil engagere din målgruppe, øge din online synlighed, og derved få din virksomhed til at vokse.

Lad mig være din guide i den digitale verden og sammen kan vi skabe fremragende resultater.

  rating
  I løbet af det seneste år har vi haft fornøjelsen af at samarbejde med Micky. Vi har nydt godt af hans store erfaring og viden indenfor digital markedsføring og særligt facebook annoncering, hvor han har hjulpet os med en knivskarp strategi og teknisk opsætning. Micky er yderst kompetent, inspirerende og ikke mindst et meget behageligt menneske at arbejde sammen med. De varmeste anbefalinger herfra.
  Albert Kirk

  Stifter, RASKRASK

  rating
  Det har gennem årene været en fornøjelse at arbejde sammen med Micky Weis, da han udover at være en flink fyr også er ekstremt passioneret og en af de allerdygtigste digitale marketing strateger vi har i Danmark. Han har for mig bevist dette mange gange og dette på tværs af virksomheder og typer af opgaver; fra Tattoodo, over Firtal Group og Helsebixen til Sanovo Technology Group. Micky er en maskine, forstået positivt, at sætter man ham ind så vil han næsten garanteret gøre en mærkbar forskel og markant medvirke til at vækste ens online forretning; forbedrer ens konverteringsrater, styrke og forøge ens online community og following og højne ens synlighed og ranking online – uanset om det via Google eller sociale medier. Jeg kan i allerhøjeste grad anbefale Micky og hans kompetencer.
  Christian Stadil

  Owner/CEO/Adj.Prof. Thornico A/S

  rating
  Micky er en fantastisk dygtig digital troldmand, som jeg varmt kan anbefale til alle, der har brug for hjælp til strategi, planlægning eller eksekvering på sociale medieplatforme. At han også har et stærkt sympatisk og behageligt væsen er kun et plus, der gør min anbefaling kraftigere. Han har hjulpet min hustru og jeg med vores startup Kreakassen.dk og gjort det så overbevisende, at vi har tilbudt ham en plads i vores bestyrelse, som han heldigvis har takket ja til. Kort sagt: De varmeste anbefalinger herfra!
  Imran Rashid

  Læge, foredragsholder & stifter Kreakassen.dk

  rating
  Jeg har gennem længere tid haft fornøjelsen af, at arbejde sammen med Micky. Dette samarbejde har bidraget med flere ting: Personlig inspiration, professionel sparring, forretningsudvikling og et venskab. Hans evne til at perspektivere, analysere og navigere i nyeste tendenser indenfor paradigmet af digital marketing, er dybt imponerende. Micky Weis er uden tvivl et af de mest velovervejede og kompetente mennesker jeg har mødt på min vej. Jeg er især vild med den balancerede tilgang til online markedsføring som han har. På den ene side ser jeg en enormt hardcore data cruncher, og på den anden side, en kreativ katalysator for kampagne og content-ideér, samt et indgående forståelse af div. platforme. Varmeste anbefaling herfra.
  Jacob Bech

  Digital Marketing Manager, Shaping New Tomorrow

  rating
  Micky får mine varmeste anbefalinger. Han er yderst professionel og en inspirationskilde. Micky formår at få hans omgivelser til at blomstre og jeg har flere gange set hvordan talenter opnår fast track under supervising fra Micky. Dertil formår Micky at omsætte hans specialistviden på en forståelig måde for kunder og samarbejdspartnere. Med afsæt i dette vil jeg til enhver tid anbefale mine relationer at række ud til Micky hvis man skal have løftet sin digitale strategi.
  Kenni Sejling Christensen

  Executive Director at EY Finance Operate & Transformation

  rating
  Micky is a dedicated and passionate online expert with a distinct knowledge and experience within social media. We were honored that Micky, despite running a business on his own, would take on the task of participating in our advisory board. Micky is the kind of guy you would want to keep close in your network as he can always contribute with value adding inputs. Though the very best part about Micky is his always good mood and enthusiastic approach to new tasks.
  Mikkel Harken Salling

  CEO at Firtal Group