Ydelser

Vi finder i fællesskab et setup der matcher jeres behov!

Konsulent og strategisk partner

De sidste 8 år har jeg arbejdet med digital markedsføring. Jeg har siddet med alt fra store e-commerce forretninger, til personlige brands såsom Ami James, Christian Stadil og Mark Wosgerau. Ligeledes har jeg siddet med lokale butikker såsom bagere, tøjbutikker samt lignende butikker.

 

Jeg tror på at alle forretninger kan have gavn af de digitale kanaler, uanset branche og produkt.

 

Et samarbejde med mig omhandler at vi gennemgår jeres digitale strategi, kigger på hvor i er i dag og ser på hvor i skal hen. Mit motto er “vækst gennem læring” så det er mit ønske at i skal lære det jeg ved så der er konstant gennemsigtighed.

Tag kontakt for et uforpligtende tilbud

Digital Strategi

Dataanalyse

SEO

Sociale Medier

Content Marketing

amazon

Foredrag og Kurser

De seneste par år er det blevet en nødvendighed at flere og flere virksomheder selv får en forståelse for den digitale palette. I stedet for at bruge dyre konsulenter og bureauer skal viden være til stede in-house.

 

Jeg tror selv på det er den rigtige strategi. Derfor tilbyder jeg kurser og foredrag i alt fra basis digital markedsføring, til e-commerce og generelt uddannelse indenfor de områder jeg beskæftiger mig med.

 

Vi skræddersyer i samarbejde et kursus eller foredrag der passer til jeres virksomhed og ansatte’s niveau.

 

Fra at have arbejdet som CMO i Firtal Web A/S med 20 mand omkring mig ved jeg effekten af at uddanne sit personale på bedst mulig vis. Derfor holder jeg meget af rollen som underviser og de andre mennesker lærer.

Send en forespørgsel

Navn (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Emne (skal udfyldes)

Din besked (skal udfyldes)

Kom forbi og sig Hej!

Jeg har kontor i hjertet af Aarhus hvor jeg altid har kaffe på kanden. Kom forbi og lad os sammen finde frem til en løsning hvorpå jeg kan hjælpe netop jeres virksomhed. Jeg er tit på farten, så giv mig lige et praj for du / I kommer forbi.