Amazon

Hvad er Amazon markedsføring?

 

Amazon er en markedsplads som giver muligheden for virksomheder at sælge deres produkter til Amazon’s brugere. Det kan være brands eller distributører af brands, der vælger at bruge Amazon til at markedsføre deres produkter på og dermed skabe salg. Amazon er blevet en forgænger for e-commerce i alt almindelighed. Derfor er det i flere lande også blevet et “must” at man tilbyder salg via platformen. De har i flere landet overhalet Google som søgemaskine for produkter.

 

På denne side kan du læse alle mine indlæg vedrørende Amazon. Jeg inddrager de cases jeg sidder med på platformen, de erfaringer jeg gør mig ved brug af deres annonceplatform. Alt sammen så andre kan få gavn af dette og få endnu mere ud af deres eksistens på platformen.

Blogindlæg om at sælge og få noget ud af Amazon

Det er ingen hemmelighed, at Amazon kommer buldrende - og det er ikke sjældent at internetgiganten stjæler overskrifter i diverse medier. Hvornår kommer Amazon til Danmark? Hvordan kommer markedsføring til at fungere på den store platform?  Ja, Amazon vinder større og større indpas på verdensmarkedet, men...