E-commerce

E-commerce – hvad er egentligt?

 

E-commerce dækker over electronic commerne, altså online handel. Det at man sælger produkter via internettet, digitalt – til brugere, og det kan være nationalt eller internationalt. Det er et område flere og flere stifter bekendtskab med i disse tider, ikke mindst fordi internationaliseringen bliver større og større og fordi teknologien stadig brager fremad.

 

I den moderne verden snakker man ofte om e-commerce når vi snakker om at drive webshops og det at have en “digital butik” – det er et emne jeg har arbejdet med de sidste 10 år. Jeg har arbejdet på tværs af både typer af virksomheder og systemer, herunder bla. Shopify, Magento, WooCommerce mv. – det er der kommet utrolig mange læringer ud af – disse læringer kan du læse herunder i mine blogindlæg indenfor netop e-commerce.

Læs flere blogindlæg om e-commerce og det at sælge på nettet.

Jeg har altid været fascineret af kunsten i at bygge og skabe velfungerende hjemmesider og specielt webshops. Det er nærmest en kunst i sig selv fordi der er så fin en balance mellem fancyness og det simple. For meget krydderi ødelægger din konverteringsrate og for lidt...

Black Friday er verdens største salgsdag for online butikker - og de fysiske butikker. Jeg har modtaget rigtig mange e-mails omkring, hvordan man kan forbedre/optimere sin forretning, så man er 100% klar til den store dag, så her får du mine guldkorn - og forhåbentlig bliver...

Nyt coverbillede på Facebook? Nye annoncebannere? Nye visitkort? Vil du gerne undgå at betale flere tusinde kroner for en grafiker? Der skal ikke lyde noget negativt om grafikerne herfra - og mine tips kan ikke måle sig med en professionel grafiker. Dog mener jeg, at man sagtens...

For godt 2 år siden blev jeg ringet op af en ivrig gut ved navn Torben. Han fortalte mig at han havde hørt han skulle have fat i mig til noget e-commerce hjælp. Torben fortalte mig lidt om forretningen og jeg tog toget til Odense uden at...

Jeg har længe haft en drøm om at skrive et blogindlæg, der aldrig stopper. Ja - det lyder måske overambitiøst, men det skal forstås på den måde, at jeg gerne vil skrive et indlæg, der er dynamisk og konstant udbygger sig selv via kommentarer og...

Velkommen tilbage! Jeg tænkte, at det er ved at være tid til endnu et lynkursus! Flere af jer har spurgt ind til, hvordan man starter en webshop, og hvor hurtigt dette kan gøres - og ja: det er muligt at starte en shop på en weekend!  Derfor vil...

Jeg har i dag overdraget ordet til min kære søster, Michelle Weis. For et par år siden gik det op for mig, at jeg ikke kan sætte kommaer, og jeg fik også et par kommentarer for mine manglende evner på bloggen. Det var startskuddet til det, der...

Jeg skrev for nyligt et indlæg omkring markedsføring som personlig træner fordi mange af dem der havde skrevet til mig omkring en gratis gennemgang af deres site og spurgt indtil forskellige industrier. I de sidste 2-3 uger har flere tøjshops og specielt brands, skrevet sig op. Da...