Growth Hacking

Growth Hacking – hvorfor er det blevet så populært en term?

 

Growth Hacking er en term der er blevet ekstremt meget de sidste 5 år. Flere og flere virksomheder ansætter endda growth hackers. Jeg stødte selv på termen for godt 7-8 år siden. Growth Hacking er en form for markedsføring der kan skabe eksponentiel vækst for en virksomhed som derfor også ofte læner sig op ad ordet “hockey stav vækst” – altså vækst der pludselig går lodret op ad i en kurve.

 

Jeg har selv arbejdet med Growth Hacking og det framework der omsluser begrebet. Derfor har jeg også skrevet en del guides til hvordan du kan implementere growth hacking i din forretning, samt hvordan du finder frem til de rigtige growth hacks.

Læs mere om Growth Hacking og hvordan du kan implementere det i din egen forretning.

Podcast er blevet et medie der er sprunget i luften de sidste par år - og det gælder ikke mindst indenfor markedsføringgenren. Jeg har selv lyttet meget til podcast igennem de sidste par år - og ikke mindst selv været meget i par stykker om end...

For godt 2 år siden blev jeg ringet op af en ivrig gut ved navn Torben. Han fortalte mig at han havde hørt han skulle have fat i mig til noget e-commerce hjælp. Torben fortalte mig lidt om forretningen og jeg tog toget til Odense uden at...

Jeg har længe haft en drøm om at skrive et blogindlæg, der aldrig stopper. Ja - det lyder måske overambitiøst, men det skal forstås på den måde, at jeg gerne vil skrive et indlæg, der er dynamisk og konstant udbygger sig selv via kommentarer og...

Har vi misforstået markedsføring? Min holdning er, at vi har forvildet os ud i en verden af trendy marketingbegreber, hvor vi glemmer, at det hele - i bund og grund - handler om mennesker og psykologi. I min optik spiller det psykologiske aspekt en altafgørende rolle i...

Hvor det fedt! Jeg modtager rigtig mange mails for tiden. I stedet for at svare dem individuelt, vil jeg i stedet prøve at svare dem samlet i mine blog indlæg. I første omgang vil jeg gerne forsøge at afdække hvordan man kommer i gang med...

En af de største faldgrupper de fleste falder i: At baserer alt deres markedsføring på følelser og ikke data. I dag kommer du til at lære præcis hvordan man opsætter analyse for en lang række cases og hvordan du med meget bedre præcision finder ud af hvad...

Dette er et indlæg, jeg har funderet meget over, og som jeg har glædet mig rigtig meget til at dele med jer. De sidste 3-4 måneder har jeg nemlig fået rigtig mange henvendelser fra virksomheder, der søger en Growth Hacker. Desuden har flere og flere spurgt mig,...

Har du nogensinde siddet til et møde eller et foredrag, hvor oplægsholderen brugte nogle begreber, som du ikke forstod? Det har vi alle prøvet - også jeg selv, da jeg startede i den digitale branche. Igennem de sidste 10 år, hvor jeg har arbejdet med over...