Facebook annoncering

Jeg har, gennem de sidste 12 år, brugt over 100.000.000 kr. på Facebook annoncering, og jeg har arbejdet med virksomheder i alle størrelser og virksomheder i de fleste industrier. Jeg er sikker på, at vi - i fællesskab - kan tage jeres forretning til nye højder.

facebook

Hvorfor Facebook annoncering?

Vidste du, at der er over 3.500.000 brugere på Facebook i Danmark? Den er god nok!

De fleste af os bruger det sociale netværk til at kommunikere med vores venner og familie på daglig basis. Derfor er Facebook et stærkt værktøj til promovering af produkter, brands og services.

Uanset størrelse og branche har du mulighed for at vækste din forretning gennem annoncering på Facebook. Jeg har, gennem de sidste 7 år, brugt over 20.000.000 kr. på platformen, og jeg har arbejdet med brands som Hummel, DK Company, ARLA og ChefMade. Yderligere har jeg arbejdet med lokale restauranter såsom The Burger Concept, og endelig har jeg arbejdet med personligheder såsom Peter Bendtsen og Mark Wosgerau. Med andre ord kan Facebook bruges uanset branche, og der er således ingen undskyldinger for ikke at udnytte mediets uendelige potentiale.

Ansøg som kunde
micky-thumbnail-1 pattern

Opsætning & analyse

De fleste tror, at det er Boost-knappen, der dækker over annoncering på Facebook, men dette er langt fra korrekt. Mulighederne er mange; hvis ikke uendelige, og det er med at udnytte Facebooks annonceringssystem korrekt, hvis du vil have succes på platformen.

Facebook har udviklet en annonceplatform, der kaldes “annonceadministratoren” (tidligere kendt under betegnelsen “Power Editor”). Denne platform fungerer ligesom Google Adwords, som er Googles annonceringssystem.

Vi starter med opsætningen, da denne er alfa omega. Vi opsætter en struktur, som er ligetil, og som giver mening for jer. Vi tager et kig på tracking på din hjemmeside, og vi får opsat de rigtige målgrupper baseret på data. Denne process er nødvendig, da den sikrer en god struktur fra starten, og du bliver således sparet for en masse dyre fejl, som ellers typisk opstår i takt med, at kontoen skal skaleres.

Den kreative del

Der er en hård konkurrence mellem de eksisterende sociale medier, og derfor udvider Facebook konstant med nye formater, medier og muligheder.

Jeg sidder med over 100 forskellige konti, og jeg ved derfor, hvad der rører sig, og jeg er altid ajour med de nyeste tiltag. Du skal med andre ord ikke bekymre dig om at holde dig opdateret, da jeg klarer denne del for dig; jeg læser nemlig alle de nye rapporter, og jeg studerer de nyeste trends, så din forretning kan gå forrest.

Jeg står også for at varetage dine annoncer. Med jeres designmanual, herunder logo, font og farver, sørger jeg for, at jeres brand får det rette udtryk på de sociale medier, og vi skaber således en rød tråd gennem annoncering på Facebook.

Jeg sørger også for at udskifte annoncerne ofte, således brugerne konstant føler, at de får noget nyt at se.

Min process

one
01Gennemgang

Vi starter altid med at gennemgå jeres nuværende data, og i fællesskab finder vi ud af, hvor I skal hen med jeres Facebook og Instagram annoncering. Med andre ord: Vi kommer godt fra start.

two
02Værktøjer

Vi kigger på, hvilke formater, placeringer og resultater I ønsker. Ud fra dette igangsætter vi kampagnerne. Budget og ønsket målsætning har vi lagt fra start, så der ikke kommer overraskelser i processen.

three
03Rapportering

Jeg har en konstant dialog med jer. Ser I noget i jeres annoncer, som ikke stemmer overens med jeres forventninger, laver jeg det om øjeblikkeligt. Jeg ændrer løbende på annoncerne, og jeg holder jer opdateret med resultaterne og giver anbefalinger til både budget og nye tiltag.

Uforpligtende oplæg

Jeg svarer næsten altid indenfor 24 timer.

Jeg har desværre ikke plads til at tage alle cases ind, selvom jeg gerne ville. Det er heller ikke sikkert, jeg er det rigtige match for jer, men hvis det er tilfældet, vil jeg forsøge at sende jer videre til kollegaer i branchen.

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.

  rating
  I have known Micky for quite a while and we have worked together in many aspects of growing SlikhaarShop.com. I like the way he always manages to keep updated with the rich pallet of online marketing options. If you ever doubt that, go check out his blog or drink a cup of coffee with him. He helped us re-think the technical infrastructure to increase traffic through e-commerce, Blog posts and Facebook Campaigns. Having him on board in our top motivated entrepreneur team opened up for many strategies we’re still using to this day. “A growth hacking paradigm.“ He has shown that he can deliver results, and he understands the ever-changing dynamic of the online marketing algorithms, which is crucial for long-term success. As a college Micky is an executor and a hard working person, with a passion for scaling the business he is working for.
  Emil Vilain

  Co-founder & CEO, Slikhaarshop A/S

  rating
  Jeg har gennem længere tid haft fornøjelsen af, at arbejde sammen med Micky. Dette samarbejde har bidraget med flere ting: Personlig inspiration, professionel sparring, forretningsudvikling og et venskab. Hans evne til at perspektivere, analysere og navigere i nyeste tendenser indenfor paradigmet af digital marketing, er dybt imponerende. Micky Weis er uden tvivl et af de mest velovervejede og kompetente mennesker jeg har mødt på min vej. Jeg er især vild med den balancerede tilgang til online markedsføring som han har. På den ene side ser jeg en enormt hardcore data cruncher, og på den anden side, en kreativ katalysator for kampagne og content-ideér, samt et indgående forståelse af div. platforme. Varmeste anbefaling herfra.
  Jacob Bech

  Digital Marketing Manager, Shaping New Tomorrow

  rating
  Kæmpe anbefalinger herfra! Micky er klart den skarpeste og mest proaktive person jeg længe har mødt og arbejdet med! Happy Helper er ikke en almindelig e-commerce forretning. Dette kræver evnen til at tænke i andre typer metrics, være kreativ og have en god forretningsforståelse på tværs af platformen - dette har Micky formået og bidraget til i stor stil. Derudover en super flink, hvilket gør samarbejdet sjovt!
  Jesper Tilsted Brok

  CMO & Partner, Happy Helper A/S