CMO
Ansat fuldtid i 2,5 år
Uddannelse
Af medarbejdere
Digital strategi
Alt fra process, guides & eksekvering

Kort introduktion

Firtal har fortjent en særlig plads her på siden. Jeg var ansat som fuldtids CMO i 2,5 år og startede med et team på 5 personer under mig og sluttede med et team på 25 personer. Fantastisk rejse og Firtal blev siden solgt til Firtal. Jeg var så stolt af at se den rejse vi var på sammen. Ikke mindst hvor stærkt som Mikkel og Jesper drev deres virksomhed. Jeg lærte utrolig meget af dem begge og ikke mindst mig selv.

Før Firtal var jeg vant til man kunne klare det meste selv, men her havde vi så travlt at det var vigtigt for mig at vi hele tiden skubbede grænserne for hvor meget vi kunne vækste. Det er jeg stolt af at se i dag hvor meget vi førte det til. Jeg lærte også meget om mig selv af at have mennesker under mig, og i dag nogle år senere, er der mange ting jeg gerne ville have givet videre og gjort om, men det er det smukke: Vi lærer i takt med at vi bliver ældre.

Firtal er i dag en del af Matas og jeg er stolt af at se Mikkel og Jesper fuldføre deres drøm med at bygge et af Danmark’s mest anerkendte e-commerce huse.

Løsning

Min rolle i Firtal er atypisk kontra de andre cases her på siden. Jeg var direkte ansat på hovedkontoret i Risskov og siden Lystrup. Jeg stod for at lede hele det digitale team herunder alle medarbejdere, og sørge for at styre salget i den rigtige retning. Jeg kørte marketingsbudgetter sammen med deres direktør Jesper Hvejsel. Dertil udarbejdede jeg hele strukturen i teamet.

Vi gik fra at alt fra ustruktureret. Ansættelsesprocesserne, todo’s, fredagsbarer, personalehåndbøger, deadlines til at få strømlinet det hele. Jeg fik det hele nedskrevet i Trello, Google Drive og fik styr på sikkerheden omkring vores logins via LastPass. Dertil udarbejdede jeg konkrete guides til hver afdeling i den digitale del. Herunder guides til søgemaskineoptimering, linkbuilding, content-writing, e-mail newsletter guides og meget mere.

Disse guides sparkede for alvor gang i mine blogindlæg da mange af de praktikanter jeg havde under mine vinger spurgte hvorfor jeg ikke udgav disse indlæg så andre kunne læse dem. Det ledte også til mange henvendelser omkring undervisning og gjorde at jeg sagde mit job op i Firtal for at forfølge drømmen om at være selvstændig. Jeg skylder stor tak til Firtal og ikke mindst både medarbejdere samt Mikkel og Jesper for deres store tiltro til mig.

Mikkel Harken Salling
CEO at Firtal Group
Om Micky Weis...

Micky is a dedicated and passionate online expert with a distinct knowledge and experience within social media. We were honored that Micky, despite running a business on his own, would take on the task of participating in our advisory board.

Micky is the kind of guy you would want to keep close in your network as he can always contribute with value adding inputs. Though the very best part about Micky is his always good mood and enthusiastic approach to new tasks.

Jesper Hvejsel
Co-founder and Digital Architect at Firtal Group
Om Micky Weis...

Micky is a tenacious guy with a impressive work ethic. If you need to achieve your goals, Micky could be your go to guy.

Få et uforpligtende tilbud

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

  • Er der potentielle Growth Hacks?
  • Er alt sat rigtigt op?
  • Hvor kan vi skalere, og hvad kan vi slukke for?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.