Instagram annoncering

Instagram er kommet for at blive. Det viser alle undersøgelser og statistikker. Desuden er Instagram ejet af Facebook, så annonceringen på de forskellige medier fungerer meget ens.

instagram

Hvorfor Instagram annoncering?

Vi kombinerer næsten altid Instagram- og Facebook annoncering, fordi det giver mening i forhold til det visuelle og strukturelle. Desuden er det samme system, man bruger - uanset hvilken platform man vælger.

Instagram giver mulighed for at skabe en relation mellem forbruger og brand, og dette tager vi højde for, når vi - i fællesskab - tilrettelægger en strategi og tilgang, der passer til jeres forretning. Der er mange muligheder og et stort potentiale, når vi snakker Instagram, og vi hjælper til, at du kan få udfoldet din forretnings fulde potentiale på mediet.

Ansøg som kunde
micky-thumbnail-1 pattern

Opsætning & analyse

Præcis ligesom med vores andre ydelser kigger vi altid på opsætning og strukturen. Hvad er jeres formål med at bruge ressourcer og tid på Instagram? Når vi har klarlagt jeres målsætninger, værdier og hvordan det stemmer overens med mulighederne på Instagram, er vi klar til at gå videre.

Vi sørger for at få klarlagt, hvilke formater der skal kigges på, og vi laver en konkurrentanalyse, hvor vi bla. kigger på hashtags, lokationsfeature, co-labs mv., så vi har en idé om, hvordan de bedste i jeres branche bruger mediet.

Den kreative del

Instagram rummer flere forskellige formater og platforme, eller placeringer for dine annoncer, om man vil.

Vi kigger på, hvad der giver bedst mening for jer og vi kigger på, hvilke kreative formater vi skal have produceret, hvor vi også hjælper med det grafiske, hvis I har behov for det. Vi sørger altid for at have en tæt dialog omkring det, brugerne kommer til at se. Således undgår vi, at der er noget, som ikke spiller overens med jeres brand strategi og jeres ønsker.

Vi vil gerne fortælle, hvad vi laver, hvordan vi laver det, og hvad der giver bedst mening for jer at kigge på, når det kommer til metrics. Vi fortæller åbent om, hvordan vi ser udviklingen for Instagram i samspil med jeres brand.

Vi mener, at denne konsulentsparring giver de bedste resultater – specielt, fordi I får følelsen af, at I sidder bag rattet, selvom vi tager den overordnede styring. Vi ser utrolig gode resultater med Instagram annoncering – både pga. nye features såsom Instagram shopping – men også fordi mediet er så visuelt, og fordi brugerne faktisk sidder på platformen for at blive inspireret til at købe produkter og services.

Min process

one
01Gennemgang

Vi starter altid med at gennemgå jeres nuværende data, og i fællesskab finder vi ud af, hvor I skal hen med jeres Facebook og Instagram annoncering. Med andre ord: Vi kommer godt fra start.

two
02Værktøjer

Vi kigger på, hvilke formater, placeringer og resultater I ønsker. Ud fra dette igangsætter vi kampagnerne. Budget og ønsket målsætning har vi lagt fra start, så der ikke kommer overraskelser i processen.

three
03Rapportering

Jeg har en konstant dialog med jer. Ser I noget i jeres annoncer, som ikke stemmer overens med jeres forventninger, laver jeg det om øjeblikkeligt. Jeg ændrer løbende på annoncerne, og jeg holder jer opdaterede med resultaterne og giver anbefalinger til både budget og nye tiltag.

Uforpligtende oplæg

Jeg svarer næsten altid indenfor 24 timer.

Jeg har desværre ikke plads til at tage alle cases ind, og det er desuden heller ikke sikkert, at vi er det rette match. Hvis det er tilfældet, vil jeg forsøge at sende jer videre til kollegaer i branchen, der kan hjælpe.

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.

  rating
  Micky er enormt passioneret og professionel, men har stadig det personlige nærvær som jeg vægter enormt højt i et samarbejde! At have Micky med på vores “hold” er guld værd! Det er dejligt at arbejde sammen med en person som forstår vores virksomheds mål og værdisæt og kan arbejde selvstændigt indenfor de rammer der bliver sat i fællesskab
  Mark Nilsson

  Co-founder @ First-8 ApS

  rating
  Mickys erfaring med strategisk markedsføring på tværs af brancher gør ham til en oplagt mentor for iværksætterne hos Studentervæksthus Aarhus. Det, der imidlertid gør ham ekstraordiner, er hans forståelse øjeblikkelig implementering, og at det for mange iværksættere ofte er afgørende at handle nu – ikke altid lægge en strategi for i morgen.
  Signe Trier

  Marketing & events, Aarhus Universitet

  rating
  Vi har brugt Micky helt fra starten, en af de bedste beslutniger vi har taget for virksomhedens vækst og strategi! Micky er bogstavligt talt sin vægt værd i guld, jeg er ikke et sekund i tvivl at han har en stor ære i vi er der hvor vi er i dag. hvis du vil flytte din forretning eller brand til næste level kan jeg kun anbefale at tage fat i ham!!
  Simon Franck

  Medejer & direktør, The Burger Concept ApS