Linkbuilding

Linkbuilding er en stor del af disciplinen, søgeordsoptimering. Links har gennem de sidste mange år spillet en kæmpe rolle i søgemaskinerne og gør det stadig. Googles algoritme bliver dog mere og mere intelligent, hvilket stiller høje krav til netop linkbuilding.

link-building2

Er linkbuilding stadig vigtigt?

Linkbuilding er stadig én af de mest omtalte grene indenfor online markedsføring - og med god grund. Links fungerer nemlig som anbefalinger på nettet, og netop derfor har linkbuilding en stor betydning i forhold til, hvordan dine sider placeres på Google (organisk).

De seneste par år har Google iværksat nogle opdateringer, som stiller stadig større krav til den måde, hvorpå der skabes links. Man kan ikke længere gøre det med venstre hånd, som man kunne engang - desuden kan de forkerte links give negative resultater i søgemaskinerne, og det kan altså ende med at koste din virksomhed, hvis der skal rettes op på problemet igen.

micky-thumbnail-1 pattern

Min process

one
01Gennemgang

Vi kigger på jeres nuværende linkprofil. Hvordan har I tidligere fået links? Er der spamlinks imellem? Er der tænkt over ankertekster? Er der taget højde for indholdet på siderne, man linker til?

two
02Værktøjer

Vi opsætter mål via vores rapporteringssystemer, således man altid kan måle på, hvor der skabes værdi via linkbuilding. Ofte hænger en linkstrategi sammen med en SEO-strategi. så man måler på begge samtidig.

three
03Rapportering

Vi udfører arbejdet i fællesskab, så jeres team får en forståelse for, hvilke parametre der kan skrues på, og hvordan man bedst arbejder med links. Vi sørger for, at jeres rapportering er knivskarp, så I har styr på resultaterne.

Uforpligtende oplæg

Jeg svarer næsten altid indenfor 24 timer.

Jeg har desværre ikke plads til at tage alle cases ind – selvom jeg gerne ville. Det er dog heller ikke sikkert, at jeg er det rigtige match for jer, og hvis det er tilfældet, sender jeg jer gerne videre til dygtige kollegaer i branchen.

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.

  rating
  Micky er en fantastisk dygtig digital troldmand, som jeg varmt kan anbefale til alle, der har brug for hjælp til strategi, planlægning eller eksekvering på sociale medieplatforme. At han også har et stærkt sympatisk og behageligt væsen er kun et plus, der gør min anbefaling kraftigere. Han har hjulpet min hustru og jeg med vores startup Kreakassen.dk og gjort det så overbevisende, at vi har tilbudt ham en plads i vores bestyrelse, som han heldigvis har takket ja til. Kort sagt: De varmeste anbefalinger herfra!
  Imran Rashid

  Læge, foredragsholder & stifter Kreakassen.dk

  rating
  I have had the distinct pleasure of working with Micky for almost a year now, and to me he is one of the most skilled within SoMe marketing. Micky is always updated with the latest features and trends within several areas of the eCommerce industry, and I have found myself coming to him for advice on other things than just SoMe, because of this. His ability to deliver urgent tasks in high quality (sometimes on very tight deadlines) and at the same time being very KPI orientated, is just few of the things that makes Micky, Micky. I would have no doubt about recommending Micky to anyone who needs a strong personality with an innovative and boundary breaking mindset – national as well as international.
  Jesper Holst

  eCommerce Sales & Operation Manager, DK Company

  rating
  Micky er en ekstremt hårdtarbejdende marketing nørd, som altid har fingeren på pulsen i forhold til nye metoder og strategier. Online marketing er ofte fyldt med personer som gerne vil snakke strategi, men som ikke ved hvordan arbejdet skal udføres. Micky er i virkeligheden lidt det modsatte: Han vil udføre arbejdet og have hænderne beskidte – og ved stadigvæk en masse om succesfulde strategier. Jeg kan kun give varme anbefalinger til Micky, hvis du ønsker at booste din tilstedeværelse på de sociale medier.
  Karsten Birkelund

  Marketing Manager, BESTSELLER A/S