Snapchat annoncering

Snapchat er stadig i live, og det er deres deres annonceplatform også. Mediet giver gode muligheder for at øge dit salg samt dine app downloads - og ikke mindst er der gode muligheder for at brande din forretning via netop Snapchats annonceringsplatform.

snapchat-mw

Hvorfor Snapchat annoncering?

Snapchat som organisk medie er røget mere og mere i baggrunden - specielt efter deres kontroversielle opdateringer, som ikke altid har modtaget positiv respons fra brugerne. Snapchats annonceplatform - derimod - har fået en kæmpe overhaling, og den er i høj grad begyndt at minde om Facebooks annonceplatform. Jeg har brugt de sidste 2-3 år på at dykke ned i platformen, og deres dynamiske annoncer, app installs og pixelstyring fungerer virkelig godt.

Noget andet, der skal fremhæves, er CPC og CPM-priserne. Disse er væsentligt billigere på Snapchat, hvis man sammenligner med øvrige annonceplatforme, så hvis du har et brand, der passer godt til et medie, hvor content er i fokus, kan du med fordel prøve netop Snapchat af. Man opererer med et højformat på mediet, og det er det content, der er "knipset" hurtigt, der giver de bedste resultater. Kan du omsætte dine formater til Snapchats medie? Så kom i gang i dag.

Ansøg som kunde
micky-thumbnail-1 pattern

Min process

one
01Gennemgang

Vi starter altid med at gennemgå jeres målsætning. Dernæst stiller jeg de kritiske spørgsmål: Har I styr på jeres profil? Hvor stor er konkurrencen, og hvad kan vi forvente? Har vi det visuelle content, der skal til?

two
02Værktøjer

Når vi har fastlagt målsætningen, kigger vi på de redskaber, der kan gøre os klogere på, hvor vi skal sætte ind. Vi gennemgår analyserne i fællesskab og får klarlagt strategien.

three
03Rapportering

Vi udfører arbejdet i fællesskab, så jeres team får en forståelse for, hvilke parametre der kan skrues på, og hvordan man bedst arbejder med Snapchat. Vi sørger for, at jeres rapportering er knivskarp, så I har styr på resultaterne.

Uforpligtende oplæg

Jeg svarer næsten altid indenfor 24 timer.

Jeg har desværre ikke plads til at tage alle cases ind, selvom jeg ville ønske, jeg kunne hjælpe alle. Men det er heller ikke sikkert, jeg er det rigtige match for jer. Hvis det er tilfældet, at jeg ikke er det rette match, sender jeg jer med glæde videre til mine dygtige kollegaer i branchen.

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.

  rating
  Micky er en stærk ressource inden for digital strategi og vi er rigtig glade for at have ham med i vores Advisory Board i Videncenter for Digital Handel. Udover altid at være behjælpelig med viden og kontakter, så har vi konkret haft glæde af Micky til vores webinar om Google Analytics og som dommer i vores nationale case competition for erhvervsuddannelseselever. Han er utrolig sympatisk at arbejde sammen med og giver altid mere end man forventer!
  Janne Gaye

  Kommunikationsansvarlig, Videncenter for Digital Handel

  rating
  Vi er VANVITTIG glade for samarbejdet med Micky Weis, Micky går lige altid det ekstra skridt. Han engagere sig meget i samarbejdet, og er altid klar med gode råd og hjælp. Sjældent har vi følt, at en samarbejdspartner går lige så meget op i projektet som os selv. 6 stjerner herfra. Altså hvis 6 er MAX. Ellers flere.
  Kristoffer Glerup

  CEO, SACKit

  rating
  Micky er enormt passioneret og professionel, men har stadig det personlige nærvær som jeg vægter enormt højt i et samarbejde! At have Micky med på vores “hold” er guld værd! Det er dejligt at arbejde sammen med en person som forstår vores virksomheds mål og værdisæt og kan arbejde selvstændigt indenfor de rammer der bliver sat i fællesskab
  Mark Nilsson

  Co-founder @ First-8 ApS