Søgemaskineoptimering

Søgemaskinerne har en kæmpe magt, når det kommer til den digitale trafik. Skal vi sørge for, at jeres indhold placeres længere oppe i søgemaskinerne? Vi kigger på den tekniske, interne og eksterne del af SEO-paletten for at sikre den rette strategi og tilgang.

Group 39

Hvorfor søgemaskineoptimering?

SEO, som også er kendt under betegnelsen “søgemaskineoptimering”, er én af de vigtigste online discipliner. Over 70% af alle køb i Danmark starter via. Google. Hvis du ikke er synlig i søgemaskinerne, får du – med andre ord – intet salg eller besøgende på din hjemmeside. Googles algoritmer nærmer sig kunstig intelligens, hvilket stiller høje krav til din hjemmeside.

Jeg har arbejdet med online markedsføring siden 2009, og min mission er enkel: At hjælpe dig med at lære, udnytte og forstå den digitale verden. Vil du sælge mere? Have mere trafik? Eller vil du blot i gang med at lære? Så er du kommet til det rette sted!

Ansøg som kunde
micky-thumbnail-1 pattern

Den tekniske del af SEO

Den tekniske del er ofte den mest udfordrende. Her skal man ind og arbejde med elementer som hastighed, kodeoptimering, billedestørrelser og serveropsætning.

Vi starter altid med at tage et kig på den tekniske del. Når vi indgår et samarbejde, laver vi således en større rapport, der omhandler alle de tekniske elementer for den enkelte side på din hjemmeside. Det kan variere meget fra side til side, hvilke elementer der ikke fungerer, og rapporten kan således være meget kompleks.

Når vi har gennemgået den tekniske rapport, tager vi udgangspunkt i de vigtigste ting og får optimeret disse.

Den interne del

Den interne del omhandler i høj grad content marketing.

Vi tager udgangspunkt i jeres nuværende trafik, hvis jeres website har eksisteret tilstrækkeligt længe til at modtage data. Har I kørt annoncering via. Google Adwords, kan vi ligeledes udtrække denne data og bruge den i forbindelse med vores SEO optimering.

Den vigtigste del er at kortlægge de landingssider, der giver mest værdi for siden, og ikke blot gå efter de sværeste søgeord og landingssider.

Den eksterne del

Den eksterne del omhandler alt det, der sker uden for din egentlige hjemmeside. Her taler vi altså om områder såsom PR, linkbuilding og samarbejde med influencers.

Vi arbejder tæt sammen med journalister og skriver bla. pressemeddelelser, som gør, at vi hurtigt opnår resultater. Denne disciplin og del af SEO er on-going, da man altid har gang i nogle tiltag, der kan forbedre de placeringer, man har i søgeresultaterne.

Min process

one
01Gennemgang

Vi starter altid med at gennemgå jeres målsætning for jeres SEO indsats. Hvad er omfanget? Hvor stor er konkurrencen, og hvad kan vi forvente os?

two
02Værktøjer

Når vi har fastlagt målsætningen, kigger vi på de redskaber, der kan gøre os klogere på, hvor vi skal sætte ind. Vi gennemgår analyserne i fællesskab og får klarlagt strategien.

three
03Rapportering

Vi udfører arbejdet i fællesskab, så jeres team får en forståelse for, hvilke parametre der kan skrues på, og hvordan man bedst arbejder med SEO. Vi sørger for, at jeres rapportering er knivskarp, så I har styr på resultaterne.

Uforpligtende oplæg

Jeg svarer næsten altid indenfor 24 timer.

Jeg har desværre ikke plads til at tage alle cases ind, selvom jeg gerne ville. Det er dog heller ikke sikkert, at jeg er det rigtige match for jer, og er det tilfældet, vil jeg forsøge at sende jer videre til dygtige kollegaer i branchen.

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.

  rating
  Micky er super kompetent og vidende indenfor ecommerce og digital kommunikation og han kommunikerer let og ubesværet i øjenhøjde med sin målgruppe og vigtigst af alt så har han fingeren på den pulserende digitale puls, hvorfor jeg varmt kan anbefale Micky som digital samarbejds-/sparringspartner!
  Peter Litrup Steen

  Head of Global Marketing, Hummel

  rating
  Micky er en ekstremt hårdtarbejdende marketing nørd, som altid har fingeren på pulsen i forhold til nye metoder og strategier. Online marketing er ofte fyldt med personer som gerne vil snakke strategi, men som ikke ved hvordan arbejdet skal udføres. Micky er i virkeligheden lidt det modsatte: Han vil udføre arbejdet og have hænderne beskidte – og ved stadigvæk en masse om succesfulde strategier. Jeg kan kun give varme anbefalinger til Micky, hvis du ønsker at booste din tilstedeværelse på de sociale medier.
  Karsten Birkelund

  Marketing Manager, BESTSELLER A/S

  rating
  I was recommended to hire Micky as Digital Marketing Advisor for an e-commerce project in Arla Foods. After experiencing his capabilities and the strong support he provided the team, I can only echo that recommendation. Micky is extremely competent within the field of digital marketing, with both hands on and strategic capabilities. What I would highlight is however his ability to speak on complex matter in a language everybody understands. This ability is truly important when working with senior leaders, who might not be hands on in the digital channels. Micky is unique – and highly sought after – so if you get a chance to work with him, go for it!
  Nanna Bergmann

  E-commerce Venture Lead, ARLA